Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Hale Soygazi gündeme bomba gibi düştü. Seda Sayan ve Uğur Aslan'ın sunuculuğunu yaptığı Artık Susma isimli programda Murat Şar adındaki şahıs Hale Soygazi'nin oğlu olduğunu iddia etmişti. Konuyla alakalı ünlü oyuncu Hale Soygazi açıklama yaparak suskunluğunu bozdu.

 Sunuculuğunu Uğur Aslan ve Seda Sayan'ın üstlendiği Artık Susma adlı televizyon programında büyük gelişmeler yaşandı. Programda Yeşilçam'ın güzel yüzü, usta oyuncu Hale Soygazi ile alakalı çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Programda kendini Edremitli Murat Şar olarak tanıtan bir şahıs, bir günlük bebekken evlatlık olarak verildiğini belirterek gerçek annesinin Türk sinemasına damgasını vurmuş bir isim olduğunu, daha önce Türkiye Güzeli seçildiğini ve halen oyunculuk yapmaya devam ettiğini belirtti. Söz konusu iddiaları Mehmet Yüzüak'ta destekledi.

 Yaklaşık üç gündür programda tartışılan konu kayıp anne olarak okların Hale Soygazi'ye çevrilmesine neden oldu ve pek çok Yeşilçam oyuncusunu da zan altında bıraktı. Söz konusu olan Murat Şar isimli şahıs 40 yaşını geçmiş biri. Konu git gide bir tartışmaya dönüşünce Hale Soygazi de sessizliğini bozarak önce, "Reyting için yapılan bu kampanya son bulmazsa adli süreç başlatacağım." Açıklamasını yaptı ve akabinde de adli süreci başlattı. Avukatları ile beraber adliye önünde görüntülenen ünlü oyuncu suçlamaları reddederek Murat Şar'ı DNA testine davet etti.