Son günlerde gündemde olan Zeytin Dalı Harekatı devam ediyor. Zeytin Dalı Harekatına bir çok kişi destek verirken arada başı kişilerin destek vermediği de oldu. Afrin’ e yönelik Zeytin Dalı Harekatına karşı gelen Türk Tabipler Birliği (TTB) Merkez Konsey üyesi doktorları karşı geldi. Zeytin Dalı Harekatı’ na karşı gelen Türk Birliği (TTB) Merkez Konseyi üyesi doktorlarının evlerine polis ekipleri arama yaptı. Doktorların evine arama yapan polis ekipleri, bazı kişileri göz altına aldı.

 Polis ekiplerinin yaptığı aramalar hız kesmeden devam ediliyor. Türk Tabipler Birliği Genel Merkezi’ nde savcılığın almış olduğu karar ile arama yapıldı. Türk Tabipler Birliği Genel Merkezi’ nde polisin, savcılıktan aldığı karar: ‘’Terör örgütü propagandası yapmak ve halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek’’ iddiasıyla üyelerin binasına arama yapıldığı öğrenildi. Polis ekipleri aramanın ardından birkaç kişiyi göz altına aldı. Göz altına alınan kişilerin başlatılan işlemleri devam ediyor. Başlatılan işlemlerin ardından sonuca göre ya serbest bırakılacak yada tutuklu bir şekilde hakim tarafından yargılanacak.

 Polis ekipleri daha sonra aramanın bitmediğini daha sonra hastane odaları da aranacak dediği bilgisi edinildi. Hastane odaları aranacak dedikten sonra hastanede olan doktorların odalarına da arama yapılacağı öğrenildi.