Fox Tv ekranlarının en çok sevilen ve seyredilen dizisi Yasak Elma 110. Bölüm fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen Yasak Elma 110. Bölüm Final Fragmanı yeni olaylarla sevenlerini şok ediyor. Hasan Ali'nin Ender ve Kaya'dan şüphelenmesini anlayınca olaylar iyice karıştı! Oyun içinde oyun kuran Hasan Ali yeni bir oyun kurmak üzere...

Yıldız'ın Hasan Ali'ye bir oyun kurup herkesi özel davet etmekte. Hasan Ali'de kurulan bu oyunu haber alıyor. Yasak Elma 110. Bölüm Final Fragmanı şok eden olayda Ender ortadan kayboluyor!

Fox TV'nin en çok sevilen ve en çok izlenen dizilerinden olan Yasak Elma, merakla sabırsızlıkla beklenen Yasak Elma 110. bölüm fragmanı herkes tarafından merakla bekleniyor. Yıllara meydan okuyan ve her hafta reytinglerde birinci olan Yasak Elma 110. bölüm Sezon Finali Fragmanı ile gündeme bomba gibi düşüyor! Yasak Elma 110. bölüm fragman izle haber detayımızda yerini alıyor!

Edinilen bilgiye göre dizinin Hasan Ali'si Erdal Özyağcılar'ın yeni sezon ortasında diziden hikayesinin bitirilerek diziden ayrılacağı konuşuluyor. Kısa sürede fenomen bir karakter haline gelen Hasan Ali'nin ayrılık haberi yapıma tepkileri 2 katına çıkardı. 

Yasak Elma 110. bölüm sezon finali fragmanın önümüzdeki saatlerde yayınlanacağı tahmin ediliyor. 

SEZON FİNALİNDE NELER OLACAK?

Peki Yasak Elma sezon finalinde neler olacak? Yasak Elma sezon finali 10 Mayıs 2021 Pazartesi ekranlara gelecek. Bomba bir sezon finali yapması bekelenen diziyle ilgili olarak yeni sezonda ayrılıklar yaşanacağı da öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Yasak Elma yönetmeni Murat Öztürk'ün rahatsızlanması nedeniyle eski yönetmen Neslihan Yeşilyurt sete gelmiş ve görevi devir almıştı. Ancak Yeşilyurt yakın dostu Eda Ece ile sohbete dalınca çekimi uzayan ve üşüyen Nesrin Cavadzade "İşi bitirip öyle sohbet etseydiniz" diyince ortam gerilmiş ve Cavadzade seti tertk etmişti

Fenomen karakter Şahika'nın geçtiğimiz hafta diziden ölerek apar topar çıkarılması hala yankısı sürüyor. Nesrin Cavadzade'nin eski yönetmen Neslihan Yeşilyurt ile kavga ettiği gerekçesiyle diziden ayrıldığı haberleri ortaya çıksa da hala Şahika karakterinin ölmediği, tüm bunların ters köşe olduğu varsayımları sürüyor. Nesrin Cavadzade'de postlarında sürekli olarak "Sürprizlere hazır olun" deyince hayranlar heyecanla bir dönüş bekliyor

Bu sezon ayrılıklarla şok üzerine şok yaratan Yasak Elma gelecek hafta Pazartesi yayınlanan bölümü ile sezon finaline gidecek. Son olarak Nesrin Cavadzade'nin diziden ayrılması ile tepki toplayan Yasak Elma sezon finalinde neler olacak?

Fox Tv'nin fenomen dizisi Yasak Elma sezon finali geldi çattı! Başrollerinde Şevval Sam ve Eda Ece'nin yer aldığı Yasak Elma dizisi sezon final fragmanı açıklandı!