Yaşanan olay Kars' ın Sarıkamış ilçesinde Görüldü. Sarıkamış İlçesinde bulunan Tepe Mahallesin’ deki vatandaşlar karı sevinçle beklerken gördüklerine inanamadılar. Yağan Karın İçinde yüzlerce solucan olduğu görüldü.

Her sene erkenden gelen karın ve yağışı bekleyen vatandaş bu tarz yağışı beklemiyorlardı. Özellikle de iki gündür aşırı derece de yağan karın etkisi hala devam etmekte. Kars’ ın Sarıkamış İlçesi’ ndeki Tepe Mahallesinde yaşayan vatandaşlar şaşkınlığını halen de sürdürmektedir.

 İlçe merkezine aşırı derece de kar yağarken yağan karın kalınlığı merkezde 10 cm Cıbıltepe Kayak merkezinde ise 19 cm olduğu görüldü. Vatandaş her gün güne başlarken arabalarını kullanamaz halde fazla kar yağışı sebebinden dolayı öncelik aracın kardan kurtarmak. Özellikle de yola çıkan Kars’ ta yaşayan vatandaşlar Kars-Digor yolunda ki aşırı kardan dolayı çok sıkıntılar yaşandı.

 Sıkıntılardan ve her şeyden önce Tepe Mahallesinde yaşanan fazla yağıştan sonra mahalle sakinleri karla oynamak için yada dışarı çıkıp vakit geçirmek isterken o bembeyaz karda yüzlerce solucan olduğunu ve gördüklerine inanamadıkları öğrenildi. Tepe Mahallesi Muhtarı olan Öner Bulut, çok şaşkın olduklarını ve ilk defa bu tarz olayla karşılaştıklarını dile getirerek karı eline aldığında solucanların hareket ettiğini görünce ne yapacağını bilemediğini ve sabah o karı öyle görünce soluca olduğunu düşüneme, solucandan daha ziyade rüzgarla beraber yaprak geldiğini ve ya ince çırpı olduğunu düşündüğünü fakat yakınlaşıp eline kar alınca hareket eden solucanları görünce şokun etkisinden çıkamadığını dile getirdi.