Uzman Çavuş B.Ç. arkadaşı Emre Polat ile birlikte gittiği yakın arkadaşlarının kına gecesinde havaya ateş açması sonucun da yakın arkadaşı Emre Polatı tabancadan çıkan kör kurşunla vurdu.

Uzman Çavuş B.Ç.'nin Kör Kurşunu Nasıl Can Aldı?

Yürekleri yakan bu acı haber akşam saatlerin de Hatay Belen ilçesine bağlı Akbez Mahallesi'nde gerçekleşti. Uzman Çavuş B.Ç iddialara göre yakın arkadaşı Emre Polat ile beraber gittikleri arkadaşlarının kına gecesine gittiler.

Yapılan birtakım araştırmalara göre , Uzman Çavuş B.Ç.'nin arkadaşlarının kına gecesin de havaya ateş açarak tabancasından çıkan kurşunla yakın arkadaşı olan Emre Polatı ağır yaraladı.

Çevredeki vatandaşların yardımı ile birlikte Emre Polat İskenderun Devlet Hastanesi' ne kaldırıldı ve kaldırıldığı Devlet Hastane'sin de yapılan bütün teknik müdehalelere karşı Uzman Çavuş B.Ç. ' nin havaya ateş açarak tabancasından çıkan kurşunla yakın arkadaşı Emre Polat hayatını kaybetti. Yürekleri yakan acı haber de Emre Polat'ın ailelerine Allah'tan rahmet ,geride kalan yakılarına ve ailelerine sabır diliyoruz..

Olay ile ilgili soruşturma devam ederken polis ekipleri Uzman Çavuş B.Ç.' yi gözaltına aldılar.