Uzman Astrolog Zeynep Turan ile 13 Mayıs 2021 Perşembe günü için burç yorumları yayımlandı. Sabah.com.tr üzerinden yayınlanan burç yorumları ile birlikte sosyal medya üzerindeki kullanıcıların da Twitburc olarak bildiği Zeynep Turan, haftalık burç yorumlarında da aşk, ilişkiler, kariyer, sağlık, aile gibi konulara değindi. Peki; 13 Mayıs 2021 Perşembe burç yorumlarında neler var? Haberimizin içerisinden günlük burç yorumlarını bulabilir, ilerleyen sayfalarda ise astroloji konusunda uzman isim Zeynep Turan'ın "YENİAY BOĞA BURCUNDA GERÇEKLEŞTİ" başlıklı yazısındaki tahminleri görebilirsiniz.

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI – 13 Mayıs 2021 Perşembe

Astrogündem: Mars-Uranüs ile yapıcı bir iletişim kuruyor. 20 Temmuz 1810 yılında kurulan Kolombiya Devleti "SOS" çağrısı veren ülkelere bir ilham kaynağı olurken Kolombiya'dan Türkiye'ye uzanan haberleri de duyacağız. Güney Amerika ülkelerindeki çete savaşları asıl şimdi başlıyor.

Koç: Kişisel gelişiminle ilgilenmek istediğin bir gün olacak. Çevrende olup bitenleri öğrenmek için arkadaşlarınla konuşacaksın.

Boğa: Evde spor yapmak için bugün ilk adımı atmakta kararlı davranacaksın. Yaz ayları öncesinde formunu korumak için diyet önerilerine göz gezdireceksin.

İkizler: Farklı alanlara karşı olan ilgin bugünlerde artmaya başlayabilir. Akşam saatlerinde baş ağrılarının artacak olması seni rahatsız edebilir.

Yengeç: İkilemde kaldığın konularda seçimlerinden şüphe duyuyorsun. Yakın çevrenin uyarılarını dinleyerek hatalarını düzeltmek istiyorsun.

Aslan: Güne pozitif başlamak, günün geri kalanı için seni motive edecek. Akşam saatlerinde kendi sevdiğin menüyü hazırlamak istiyorsun.

Başak: Harcamalarında tasarrufa gitmen elini güçlendiriyor. Beklemediğin bir itiraflar karşılaşman seni düşünceler içerisine sokabilir.

Terazi: Yaşam alanında düzenlemeler yaparak verimliliğini arttırmayı düşünüyorsun. Evli bir Terazi burcuysan, maddi konularda eşine destek olmak istiyorsun.

Akrep: Ailen ile yapacağın konuşmalarda, kendi yol haritanı belirleyeceksin. İlişkisi devam eden bir Akrep burcuysan, bugünlerde fazla kıskanç olman sorunlara neden olabilir.

Yay: Karşına gelen konularda karar vermekte zorlanıyorsun. Bugün için yaptığın planların ertelenmesi seni arayış içerisine sokabilir.