Akit TV’de yayınlanan Gün Başlıyor isimli programda programın sunuculuğunu üstlenen Ahmet Keser kan donduran sözler söyleyerek herkesin tepkisini aldı.

‘’Gün Başlıyor ‘’ isimli program Akit TV’de bir çok kişiyle ekran karşısında buluşan popüler programlardan bir olan yayında sunucu Ahmet Keser tarafından kan donduran sözler sarf edildi. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’de ki terör örgütü mensuplarına yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’na yönelik başlattığı operasyonu konu alan Ahmet Keser akıllara durgunluk veren sözler sarf etti. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de bulunan sivilleri öldürdüğü iddialarına oldukça sinirlenen sunucu Ahmet Keser canlı yayında ‘’ Sivil öldürecek olsak Cihangirden başlarız… Nişantaşı, Etiler… Bir sürü hain var. Türkiye Büyük Millet Meclisi var’’ diyerek sosyal medya kullanıcılarının çığ gibi tepkilerine maruz kaldı.

Sosyal medya üzerinden Ahmet Keser’e gelen ilk yanıt Gazeteci Nevşin Mengü’den oldu. Nevşin Mengü ‘’ Ağzının ortasına tokadı yediğin gibi geri dönersin’’ diye yanıt verdi. Bir diğer tepki gösteren isim ise CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş’dan geldi. Milletvekili ‘’ AKİT TV sunucusu Ahmet Keser’in ’ Sivil öldürecek olsak Cihangir’den başlarız. Nişantaşı, etiler dimi yani bir sürü hain var. TBMM var’ sözlerini @RTUKONLINE’a şikayet ettim. TBMM’yi tehdit eden sözler karşısında Meclis Başkanı İsmail Kahraman’ı göreve davet ediyorum’’ diyerek tepkisini gösterdi.