İstanbul TEM’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait çöp tankerinin aynı istikamette yol alan tır ve otomobile çarpması sonucu iki kişi yaralandı.

34 LD 9807 plakalı İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait olduğu belirtilen dorse çöp tankeri 34 LM 5211 yüklü tır ve Tem otoyolu Edirne-İstanbul istikametinde ilerleyen Hadımköy Bayındır Rampası öünüde seyreden 34 HH 4957 plakalı otomobile çarptı. Kazanın şiddeti ile savrulan tır iş makinesi (34 BG 7925 )taşıyan 34 FF 3948 plakalı tıra çarparak durabildi. Kazada araçlarında sıkışan tanker yüklü tırın şoförü ile otomobil sürücüsü itfaiye ekipleri gelene kadar bekletilmek zorunda kaldı. Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri sıkışan sürücüleri kurtarmak için araçları ketsileri.

Kazada hayati tehlikesi bulunmayan fakat yaralanan sürücüler olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların vücutlarında kırıklar olsa da olduğu durumunun iyi olduğu belirtildi.

İstanbul Trafik Şube’den gelen polis ekipleri kaza yerinde inceleme yaparken kazaya karışan tırlar ve otomobil çekici yardımı ile yoldan kaldırıldı. Kaza nedeni ile TEM otoyolu bir süreliğine trafiğe kapatılmak zorunda kaldı.