Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü İsmail Kılıç’ın yaptığı açılamada taksimin bu yılki kutlamalarda huzurlu olması için yılbaşı   kutlamarına  yasak geldiği açıklandı. Yılbaşı günü taksimin birçok noktalarında güvenlik tedbirleri alınacak.

Beyoğlu Emniyet Müdürü İsmail Kılıç yılbaşı günü alınan önlemlerin her zamankinden sıkı en üst seviyede olacağını duyurdu. Yapılan açıklamada ‘halkın huzurlu bir yeni sene geçirmesi için kutlama yapılmayacak.Topalntılara izin verilmeyecek.İstiklal caddesi ve Taksim meydanına girişlerde Karaköy, cihangir ve Talimhane ile tarlabaşı girişlerinde tedbirler alınacak dedi.

Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü’nce  bir otelde gerçekleşen ve  huzur toplantısı adı verileren toplantıda ilçenin güvenliği için yapılan tedbirler duyuruldu. Toplantı geniş bir kitle tarafından yapılda Toplantıya katılan arasında  çok sayıda emniyet personeli muhtarlar ve vatandaşlar tarafından gerçekleştirildi.

Kılıç, yeni yılın yaklaşması ile önlemlerin iki katına çıkarıldığını belirterek şunları ekledi.

‘Yılbaşı önlemleri üst seviyede olacak. Geçtiğimiz sene reina saldırganının önce Taksimde görüntü çekip daha sonra önlemleri görünce başka yere yönelmesi sebbei ile önlemleri iki katına çıkaracağız. Halkın huzurlu bir yeni sene geçirmesi için kutlama yapılmayacak. İstiklal caddesi ile Taksim meydanına girişlerde tedbirler alınacak. İlerleyen dönemlerde projelerimiz mevcut. Bunları vatandaşlarımıza iletip uygulamaya çalışacağız’ dedi.