Zincir marketlerden biri olan ve her hafta yeni indirimler sunan Şok Aktüel Ürünler Kataloğu yayınlandı. Birbirinden farklı ürünleri indirime sunan Şok 11 Haziran Aktüel Ürünler Kataloğu ile bizlere fırsatlar sunuyor. Yaz aylarında ihtiyaç duyduğumuz ürünleri marketlerine getiren firma bizlere rahat ve indirimleri ile cazip hale getiriyor. 11 Haziran Şok Aktüel Ürünler Kataloğu  haber detayımızda yerini alıyor.

Türkiye genelindeki binlerce şubesi ile müşteriye hizmet sunan Şok market, haftanın yıldızı kampanyalarına devam ediyor. Peki, 11 Haziran Şok aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünler yer alıyor? Şok haftanın yıldızı ürünleri ne kadar fiyatla satışa çıkartılacak? İşte detaylar…

 Evinizin İhtiyaçları Şok Ucuz’ sloganına uygun satış politikası ile müşteriye uygun fiyatlı ürünler sunan Şok market zinciri, özel indirimlerle de göz dolduruyor. 11 Haziran tarihleri arasında geçerli olarak Şok aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Besin maddelerinden kışlık ürünlere kadar geniş yelpazede indirimlerin uygulandığı kataloğta her evin temel ihtiyaçları bulunuyor. Yudum bir litre zeytinyağ 15.95 liradan 10 liraya düşürüldü. Super Frseh ürünleri 14.95 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkartıldı. Molfix Mega Bebek Setleri 62’li, 80’li ve 100’lü seçenekleriyle adet başı 64.95 TL’den satılıyor. Mintax marka 100’lü bulaşık makinesi tabletinin fiyatı 27.50 lira oldu. 8 kilogramlık Omo toz detarjan ise sadece 47.90 liradan satılıyor.

 ŞOK market kış aylarının gelmesiyle birlikte, ürünlerinde kışlık kıyafetlere de yer vermeye başladı. Su ısıtıcı özellikli, rüzgar geçirmez, sıcaklığı içeride tutan montlar 99.90 liradan satışa çıkarıldı. Kredi kartına 6 taksit seçeneği sunuluyor. Yüzde yüz akrilik örme erkek bereleri 7.99 liradan, balıkçı bereler 5.99 liradan satılıyor. Kadın peluşları ise 9.99 liradan satın alabilirsiniz. Kadın panço modelleri farklı seçenekleriyle adet başı 17.95 liradan, boyunluklar 7.99 liradan ve çocuk bere-eldiven takımları da 19.95 liradan satılıyor.

 Erkek ve kadınlar için ev içi terlikler 19.95 liradan satışa çıkıyor. Arko ve Gilette ürünlerindeyse yüzde 30’a varan indirim uygulanacak. Arko traş losyonu 7.53 liradan, traş köpüğü 4.03 liradan, 5’li permatik banyo seti 6.27 liradan gilette 6’li traş bıçağı 26.53 liradan ve arka traş jeli 8.27 liradan müşterilere sunuluyor.