Adana’da bir kişi otomobili ile yolculuk ettiği sırada ne olduğunu anlamadan silahlı saldırıya uğradı ve ağır yaralandı. Şahsın kendisini ateş eden kişilerden kaçarak can havli ile ilk bulduğu polis karakoluna kadar yaralı halde aracını sürdü.

Adana’nın Yüreğir ilçesi Sarıçam Mahallesi 2447 sokakta yaşanan olay herkesi hayrete düşürdü. Edinilen bilgilere göre Mustafa Alto yönetiminde ki 01 GM 108 plakalı araç içerisinde seyir halindeyken sokakta bulunan ve henüz kimliği belirlenemeyen şahıslar tarafından silahlı saldırıya uğradı. Arabaya isabet eden kurşunlardan iki tanesi aracı delerek Mustafa Alto’nun karın boşluğu ve sırt bölgesine isabet etti. Ağır yaralanan sürücü Mustafa Alto olayı anlayamadan can havliyle aracını hızla hareket ederek olay yerinden uzaklaştı ve Akıncılar Polis Karakolu2na kadar yaralı halde seyretti.

Polis karakoluna ulaşan Mustafa Alto’nun yaralı olduğunu gören polis ekipleri durumu hemen sağlık ekiplerine haber ederek olay yerine ambulans istedi. Adana Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Mustafa Alto’nun durumunun ağır olduğu bildirildi. Olay yeri inceleme polislerinin araçta yapmış olduğu incelemede araca 10 adet kurşun girişi olduğunu tespit etti.

Silahlı saldırganların kimliği henüz belirlenemezken polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.