Beklenmeyen hareketlilik Şanlıurfa’da. Terör örgütü PYD/YPG kontrolündeki Telabyad Gümrük binasında dün öğlen saatlerinden itibaren dikkat çeken hareketlilik bugünde devam etti.

Terör örgütü PYD/YPG yönetiminde ki Telabyad Gümrük binasında dün öğlen saatlerinde hareketlilik dikkat çekti. PYD/YPG kontrolünde ki Telabyad Gümrük binasında dikkat çeken bu hareketlilik bugün de devam ettirdi. Şanlıurfa halkıda dikkat çeken bu hareketliliği öğrenmek için araştırdı. Araştırmalar sonucunda bir şey elde edemedi.Şanlıurfa halı hareketliliğin normal olmadığını düşünerek bir an tedirginliğe kapıldı. Telabyad Gümrük binası üzerinde olan hareketlilik herkesin dikkatini çekti. Telabyad Gümrük Binası üzerindeki hareketliliğin, PYD’ nin kendi binası için çalışma başlattığından dolayı olduğu öğrenildi. Fakat Şanlıurfa halkı dur durak bilmeden bina üzerinde olan hareketliliği izlemeye devam etti. Şanlıurfa halkı olayın iki gün üst üste olduğunu fark edince ne yapmaya çalıştıklarını öğrenmek için hareketliliğin olduğu bölgede kaldı.

PYD’ lilerin bugün de gün boyu gümrük binası üzerinde hareket halinde olduklarını gözlemlerken binaya kamyonların yanaşarak binada yapılan yeni tadilat için malzeme taşıması dikkat çekti. Malzemelerin yanaştığını fark eden bir çok vatandaşımızın tedirginliği az da olsa giderildi. Fakat bu hareketliliğin bu kadar uzun sürmesi bina üzerinde ki kişilerin bulunması dikkatlerden kaçmayıp görüntüler yansıdı.