Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Osmanlı Sokağı’nı ziyaret etti. KTO üyesi Abdullah Kemal Zorlu’nun ‘’Osmanlı Sokağı fuhuş yuvası oldu’’ sözlerine tepki gösteren esnaf ve vatandaşları dinleyen Başkan Mustafa Yalçın, ‘’Osmanlı Sokağı zabıta ve polis ekipleri tarafından sürekli denetim altındadır. Kesinlikle adının kötüye çıkarılmasını kabul etmeyiz! Kayserimizin en önemli turizm ve sosyal hayat merkezlerinden birisidir’’ dedi.

Yıllardır alınlarının akıyla iş yaptıklarını ve sokakta bahsi geçen şekilde bir olumsuzluk yaşanmadığına vurgu yapan esnaflar, kişinin iddialarını ispatlamak zorunda olduğunu aksi takdirde istifa etmesi gerektiğini ifade etti.

Bunun üzerine kısa bir değerlendirme yapan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da Osmanlı Sokağı’nın açıldığı günden beri hem zabıta hem de polis tarafından sürekli denetim altında tutulduğuna dikkat çekti.

Osmanlı Sokağı’nın gerek Talas’ın gerekse de Kayseri’nin en aktif sosyal yaşam alanlarından birisi olduğuna vurgu yapan Başkan Yalçın, buranın adının kötüye çıkartılmasına izin vermeyeceklerini de sözlerine ekledi.