Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan’ ın izinden. Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın öncülüğünde kurulan Yeniden Refah Partisi, Kayseri'de stant açılarak tanıtıldı. Tanıtımı yapılan Yeniden Refah Partisi Partililer tarafından, kurulan stantta üye kaydı da yaptı aynı zaman içerisinde.

 Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın öncülüğünde kurulan Yeniden Refah Partisi, Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda stant kurarak, partinin hem tanıtımını yaptı, hem de üye kaydını aynı zaman da yaptı. Eski Başbakanlardan olan Merhum Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan öncülüğünde kurulan Yeniden Refah partisinin Kocasinan İlçe Başkanı Muhammet Buyuruk, gerçek Milli Görüş istediklerini ve bunu yapacaklarını dile getirdi. 

 Bu Vatanı borçla yönetip bir yere getirmeye çalışan zihinler istemediklerini dile getiren Kocasinan İlçe Başkanı Muhammet Buyuruk, "Erbakan Hocamızın davasında devam eden erleri olarak  bizler,  artık özü, sözü bir olmayan ne yaptığı bilinmeyen yöneticiler istemiyor ve dur demek istiyoruz. Ekonomik açısında sömürünün, adaletsizliklerin ve zulmün ortadan kaldırıldığı ve öyle bir şeyin söz konusu olmayacağı bir Türkiye ve dünya inşa etmek istiyoruz. Biz ülkeyi borçla yöneten ve borç yöntemiyle bir yere getirmeye çalışan zihinler istemiyoruz. 700 katrilyon faiz ödeyerek devleti yönetmeye çalışan yöneticileri artık istemiyoruz.

 Her sene millete 50 katrilyon vergi yükleyen ve borcunu vergiyle milletten alan bir devlet anlayışı istemiyoruz ve bunun için elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz" diyerk konuşmasına devam eden Muhammet Buyuruk, "Milli Görüş liderimiz ve öncümüz Fatih Erbakan Bey'in lideri olduğu hareketin yeni kurmuş olduğu Yeniden Refah Partisi için yeniden bismillah diyoruz ve çalışmalara devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.