Fox TV'nin milyonlarca kişi tarafından 7'den 70 izlenen Mucize Doktor 64. bölüm fragmanı şok olay! Doktor Nazlı Ali'ye hamile olduğunu açıklıyor ve Ali adeta şok geçiriyor. Hayranların bile tahmin edemedikleri son bölümde Mucize Doktor 64. bölüm fragmanı şimdiden merak konusu oldu. Ferman'ın hastaneden ayrılması kararından Ali'nin baba adayı olması adete herkesi şok etti. Mucize Doktor 64. bölüm fragmanı haber detayımızda yerini alıyor.

FOX TV ekranlarında yayınlanan 'Mucize Doktor' ile ilgili şaşırtan bir gelişme yaşandı. Otizmli bir doktor olan Ali Vefa’nın hikâyesinin anlatıldığı 'Mucize Doktor' için final kararı alındı.

Taner Ölmez, Sinem Ünsal ve Onur Tuna gibi başarılı isimlerin yer aldığı FOX TV dizisi 'Mucize Doktor', final yapacak. Dizinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Mucize Doktor’un final tarihi açıklandı.

MUCİZE DOKTOR DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPIYOR?
Taner Ölmez, Sinem Ünsal ve Onur Tuna’nın başrollerinde yer aldığı Mucize Doktor dizisinin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, "Otizmli bireylerin, hepimiz gibi, hepimiz kadar yaşama hakkı olduğunu anlattığımız hikayemizin sonuna geldik. Ali Vefa’mız büyüdü, gelişti, hayallerini gerçekleştirdi. Onunla güldük, onunla ağladık, insan olmak ne demek onunla hatırladık. Ona, yarattığı tüm mucizelerle birlikte veda etmenin vakti geldi. Mucize Doktor 27 Mayıs Perşembe 64. bölümüyle son kez sizlerle olacak. Bize kalplerini açan tüm seyircimize teşekkür, minnet ve sevgiyle…” ifadeleri kullanıldı.

Mucize Doktor dizisinin konusu nedir?

Savant sendromlu deha Ali Vefa’nın en büyük hayali doktor olmaktır. Engeline ve karşılaştığı bütün önyargılara rağmen tıp fakültesini bitirmiş, stajını tamamlamış ve geriye sadece ihtisas yapmak kalmıştır. Yaşadığı taşra şehrinden ayrılır ve manevi babası Adil Erinç’in Başhekimi olduğu İstanbul Berhayat Hastanesi’nde Cerrahi Bölüm Asistanı olarak işe başlamak üzere yola çıkar.

Mucize Doktor dizisi oyuncuları kimdir?

Doktor Ali Vefa – Taner Ölmez
Ferman Eryiğit – Onur Tuna
Nazlı Gülengül – Sinem Ünsal
Ferda – Seda Bakan
Beliz Boysal – Hazal Türesan
Tanju Korman – Murat Aygen
Demir – Fırat Altunmeşe
Doruk – Hakan Kurtaş
Açelya – Hayal Köseoğlu
Selvi – Bihter Dinçel
Güneş – Korhan Herduran
Gülin – Merve Bulut
Adil Erinç – Reha Özcan