Reytingleri alt üst eden ve her hafta perşembe günü birinci çıkan Mucize Doktor 63. bölüm fragmanı merak konusu oldu. Dr. Ferman'ın diziden mi ayrılıyor sorusu hayranları tarafından hüzünle izlendi ve merak edildi. 20 Mayıs'ta yayınlanacak Mucize Doktor 63. bölüm bir çok ilginç olayları barındır. Son bölümde ise Dr. Tanjun'un kızının ölüme yaklaşması bir çok hayranı tarafından göz yaşlarına neden oldu!

Son 2 sezondur milyonlarca seyirciyi peşinden sürükleyen Mucize Doktor dizisi, bugün yeni bölümü ile yayında olacak. Bu nedenle, Mucize Doktor dizisinin yeni bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, Mucize Doktor 63. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mucize Doktor dizisi ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanıyor?

Mucize Doktor ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?
Ekranların sevilen yapımlarından Mucize Doktor dizisi her perşembe günü saat 20.00'de Fox TV'de yayınlanıyor.

Mucize Doktor 63. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Yeni bölümden hemen sonra seyirciler, 63. bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Mucize Doktor dizisinin 63. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Genellikle 1-2 gün içerisinde gösterime giriyor.

Mucize Doktor Yeni Bölüm Özeti
Ali ve Muhsin, Doruk’un kafasındaki kurşunu çıkarmaya kararlıdır. Ama operasyonu kalıcı bir hasar vermeden tamamlamak imkânsız görünmektedir. Bu sırada bir salgın tehdidi hastanedeki bütün önlemleri maksimuma çıkarır ve Ali, Nazlı’yla yakınlaşma çabalarına hız verirken Ferman umutsuz bir vakayı üstlenir. Doruk bütün risklerine rağmen ameliyata alınır. Ama sonunda her şeyi değiştiren Ferman’ın fevri bir kararı olacaktır.

FOX TV’nin başarılı yapımı Mucize Doktor, yeni bölümü ile ekrana gelirken dizeye dair merak edilen pek çok konu var. Diziye dair merak edilenlerin başında ise dizinin 63. Bölüm fragmanı var. Mucize Doktor 63. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mucize Doktor 63 bölüm fragmanı, dizinin ne zaman sezon finali yapacağı ve dizinin Sen Çak Kapımı ile birleşip birleşmeyeceği, Mucize Doktor dizisine dair en çok merak edilen konuların başında geliyor.  Mucize Doktor dizisi, 63 bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanırken diziye dair çeşitli söylentiler de bulunmaktadır. Bunlardan ilki, dizinin ne zaman sezon finali yapacağı. Konuya dair henüz resmi bir açıklama olmasa da birkaç bölüm içinde dizinin sezon finali yapması bekleniyor.  Öte yandan FOX TV’nin bir diğer yapımı olan Sen Çal Kapımı dizisi ile Mucize Doktor’un birleşmesi de söylentiler arasında. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanmamış olmasına rağmen bir diğer merak edilen ise Mucize Doktor 63. Bölüm fragmanı yayında mı oldu. Mucize Doktor 62. Bölüm Özeti Mucize Doktor 62. bölüm özetine değinmeden önce, bir önceki hafta yaşananlara değinecek olursak; geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümde Ali’nin uzman hekim olması, önüne yeni iki seçeneği getirmiştir. Ferman, Ali’nin kendisi kalp cerrahı olmasını istemektedir. Muhsin ise Ali’nin beyin cerrahı olmasını beklemektedir.  Bu sırada Ali ve Nazlı evlilik telaşındadır. Öte yandan farklı bir hastanede yaşanan karşılıklı Berhayat Hastanesi’ni de etkilemiştir. Dizinin yeni bölümde ise Doruk’un kafasındaki kurşunu çıkartmak için Ali ve Muhsin seferber olmuştur ancak Ferman’ın fevri kararı her şeyi alt üst eder. Bu sırada bir salgın, hastanede önlemleri hat safhaya çıkartmıştır.  Bunlar yaşanırken Ali, Nazlı’ya yakınlaşmak ister.