Star TV ekranlarının her pazar milyonların izlediği dizi Menajerimi Ara neden yok? Star TV'nin yayın akışında bulunmayan dizi hayranları tarafından erken final mi yaptı veya bitti mi sorusunu getirdi. Özellikle genç kitlenin hayranlıkla yakından takip ettiği dizi  Menajerimi Ara final mi yaptı?  Star TV'den henüz resmi bir açıklama yapılmazken Menajerimi Ara neden yok?

MENAJERİMİ ARA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Final ya da sezon finali kararı duyurulmadığı için dizinin yeni bölümünün 23 Mayıs 2021 Pazar günü kaldığı yerden takipçileriyle buluşmaya devam etmesi bekleniyor.

STAR TV YAYIN AKIŞI 16 MAYIS 2021 PAZAR

12:00 Tülin Şahin ile Moda

Videoyu Oynat
13:00 Hokkabaz

15:45 En Güzel Bölüm

16:00 Kağıt Ev tekrar

18:45 Star Haber

20:00 Düğün Dernek 2 Sünnet

22:30 Düğün Dernek 2 Sünnet tekrar

00:45 Neşeli Hayat

Yabancı bir yapımdan uyarlanan Menajerimi Ara dizisi her hafta pazar akşamı Star TV'de yayımlanıyor. Her bölümüyle dikkatleri üzerine çeken dizide sular durulmuyor. Menajerlerin yükümlülükleri bir yana, asistanların gerilimleri de büyük ilgiyle izleniyor. Menajerimi Ara oyuncuları kim?

MENAJERİMİ ARA KONUSU

Ajans Ego'ya bağlı Kıraç (Barış Falay), Feris (Canan Ergüder), Çınar (Fatih Artman) ve Peride (Ayşenil Şamlıoğlu) adlı dört menajer her gün yönetilmesi zor durumlarla uğraşıyor ve iş vizyonlarını savunuyorlar. Sanatı ve işi ustaca birleştiriyorlar, ancak özel ve profesyonel yaşamları bazen çatışmaya giriyor. Menajerler ve asistanları, ünlü oyuncuların stres dolu dünyasının perde arkasına götürüyor; kahkahalar, duygular, entrika, hayal kırıklığı ve gözyaşlarının sürekli çarpıştığı yere. Bu dünyanın içerisine ilk kez giren Dicle (Ahsen Eroğlu), egosu boylarından da yüksek olan kişiliklere karşı mücadelesine en alttan başlayarak savaşa ben de varım diyor.

MENAJERİMİ ARA OYUNCULARI KİM?

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Semi Sırtıkkızıl, Gamze Karaduman, Nazlı Senem Ünal, Bedir Bedir, Pınar Ünsal, Aslı Mavitan, Yaprak Medine, Buse Sinem İren, Duygu Şen, İdeal Beran Kotan.