Yine bir tecavüz haberi fakat bu sefer tecavüze uğrayan bir köpek. Hayvan Federasyonu’nun  (HAYTAP) sosyal medya üzerinden paylaştığı bu korkunç video büyük bir dikkat uyandırdı. Yaşlı adamın köpeğe tecavüz ettiği o video sosyal platformlarda yayılmaya devam ediyor.

İzmir’in Bornova ilçesinde Doğanlar mahallesinde oturan ve 50 yaşında olduğu öğrenilen T.M komşusu tarafından savunmasız bir köpeği boş bir araziye çekerek tecavüz ederken yakalanan yaşlı adam herkesi hayrete düşürdü ve bir kez daha insanlık sorgulandı. Yaşlı adamın savunmasız köpeğe tecavüz ettiğini gören ve bu olayı videoya alan kişiyi fark eden yaşlı adam ‘’ Yaptım bir cahillik, polise ihbar etmeyin’’ diyerek kendini savunmaya çalıştı. Görüntüleri videoya alan genç adam ise gördüğü kan donduran olay karşısında kendini daha fazla tutamayarak adama yumruk attı. Yaşlı adamın tecavüz olayını kaç kere yaptığı bilinmiyor fakat bu seferkin de yakayı ele verdi. Daha önce de mahallede sürekli akşam saatlerin de köpeklerin etrafında dolanıp onları binaya götürürken komşusu Cevdet Göse  tarafından videoya alınan T.M şikayet üzerine emniyete alınsa da daha sonra serbest bırakıldı. Mahalleli ise bu duruma son derece kızgın.Çocuklarının o mahallede oyun oynadığını ve bu adamanın oldukça tehlike taşıdığını söyleyen mahalleli T.M ile aynı sokakta oturmak istemiyor.

Zoofili denilen bu rahatsızlığın yani hayvanlarla cinsel ilişkiye girme bağımlığı olarak adlandırılan bu hastalık yapılan anketlerle ve araştırmalar sonucu maalesef ki ülkemizde de korkunç rakamlarla gerçek gün yüzüne çıkıyor. İnsanlara yapılan tecavüz vahşetleri yetmiyormuş gibi birde hayvanlara yapılan bu kadar savunmasız canlılara uygulanan psikopatlık derecesinde ki bu olay Türkiye’de de ne yazık ki var.