En çok kullanılan sosyal medya sitelerinden olan Instagram, Facebook ve Whatsapp'a erişim sorunu oldu. Yüzbinlerce kişi sosyal medya hesaplarına erişim sağlamakta güçlük çekiyor. Peki Insragram, Facebook ve Whatsapp neden açılmıyor?  Konu ile ilgili bir açıklama gelmezken kısıtlama hükümet tarafından mı oldu yoksa sosyal medya tarafından mı oldu merak ediliyor.

Son dakika, Instagram, Facebook, WhatsApp çöktü mü?  Instagram, Facebook ve WhatsApp'ta erişim sorunu yaşanıyor. Sosyal medya platformları Instagram, Facebook ve WhatsApp'ta erişim sorunu yaşayan kullanıcılar, internet üzerinde araştırma yapmaya başladı.  saat 15: 00 sıralarında meydana gelen sorun ne zaman düzelecek? 

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?
Instagram çöktü mü? Instagram'a saat 15:00  itibarıyla erişim sorunu yaşanıyor. Instagram'a erişim sorununun neden kaynaklandığı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı. Sorunun erişim yoğunluğundan olduğu tahmin ediliyor. Konu ile ilgili açıklama yapıldığında haberimizden öğrenebilirsiniz....

Instagram ve Facebook'ta erişim sorunu yaşanıyor. Facebook'ta paylaşım yapılamazken Instagram'da akışını yenilenemediği ve bazı sekmelere giriş yapılamadığı gözleniyor. Bazı kullanıcılar Twitter ve WhatsApp’ta da sorun yaşıyor. Bazı kullanıcılarda ise bu iki uygulama düzgün çalışıyor. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Türkiye’de sosyal medya uygulamalarından WhatsApp, Facebook, Twitter ve Instagram’a erişim sorunu yaşanıyor. İşte sosyal medya kullanıcılarının tepkileri…

İnstagram yine çöktü #instagrampic.twitter.com/IJV5ysd7pw

— SametBey (@sametdiyebiri) 17 Temmuz 2019

instagram ile çok ortak yönümüz var bir çay mı içsek ne yapsak #çöktü

— ceysu (@ceyakkaya) 17 Temmuz 2019

#instagram ve #WhatsApp çökmesine verdiğim tepki: pic.twitter.com/8iTJD1Eeme

— Ɛ* (@mr1_pisipisi) 17 Temmuz 2019