Bir son dakika haberi de Hatay Reyhanlı’dan geldi. Zeytin Dalı Harekatı’nın başlaması ile Suriye sınırına en yakın şehir olan Hatay’!a yine roket fırlatıldı. Aynı gün içinde Afrin’den atılan 4 roket 17 yaşında ki bir kızın ölümüne sebep oldu. Roketlerin Reyhanlı’ya isabet etmesinin hemen ardından TSK’da Suriye sınırında ki obüslerle roketlere karşılık verdi.

Suriye Afrin’de yine sıcak dakikalar yaşanıyor. TSK tarafından sürekli darbe alan PKK/PYD terör örgütleri ne yapacağını şaşırdı. Afrin’de bulunan terör örgütlerinin temizlenmesi amacı ile başlatılan Zeytin Dalı Harekatı hız kesmeden devam ederken toplamda 518 teröristin etkisiz hale getirildi ve 17 kent teröristlerden temizlendi.

TSK’ya karşı  Zeytin Dalı Harekatın’da her geçen gün daha çok kayıp vererek hezeyana uğrayan PKK/PYG, YPG ve DEAŞ artık son çare olarak sivil halka saldırmaya başladı. Her gün sığınakları ve silah depoları TSK tarafından imha edilen terör örgütleri askerlere karşılık veremeyince sivil halka yönelmiş durumda. Geçtiğimiz günlerde havan topu mermisi ve roket fırlattıkları Hatay Reyhanlı ilçesine bugün de 4 kez ard arda teröristler tarafından roket fırlatıldı. Sabah saatlerinde Afrin’den gönderilen roketlerin ilkinde can kaybı yaşanmazken ikinci roketin düşmesi ile 17 yaşında ki genç kız hayatını kaybetti.17 yaşında terör örgütlerinin fırlattığı roket yüzünden hayatını kaybeden Fatma Avlar’ın ailesi sinir krizi geçirdi. 17 yaşında ki Fatma Avlar son yolculuğuna uğurlanacak. Fatma’nın Türk Bayrağı’na sarılı bayrağı cenaze töreninin düzenleneceği Reyhanlı Atike Hanım Camisi’ne getirildi. 17 yaşında terör kurbanı olan Fatma’nın cenazesinde ailesi ayakta durmakta güçlük çekti.