Astroloji uzmanları Nuray Sayarı ve Hande Kazanova günlük burç yorumlarıyla dikkat çekiyor. 28 Mayıs günlük burç yorumları açıklandı. Kanlı Ay Tutulmasında neler yaşanacak? Kanlı Ay Tutulması ne zaman sona erecek? Ay Tutulmasının sonuçları neler olacak?

Geçtiğimiz gece Yay burcunda yaşanan Kanlı Ay Tutulması, sadece Mayıs ayının değil, 2021 yılının en önemli gökyüzü hareketleri arasında yer alıyor. Kanlı Ay Tutulması tüm burçlar üzerinde birbirinden önemli etkilere neden olacak. Günlük burç yorumlarını takip ederek hayatınızla ilgili önemli ipuçlarını yakalayabilirsiniz. 28 Mayıs burç yorumlarını açıklayan Hande Kazanova ve Nuray Sayarı’nın dikkat çektiği alanları noktaları araştırdık.

Koç burçları eğitim, hukuksal olaylar ve kariyer alanlarında gelişmelerle karşılaşacak.

 Boğa burçları kredi anlaşmaları için yasal zemin arayışı içerisine girebilir. Parasal konularda risk içeren girişimlere dahil olabilirler. İkizler burçları açısından evlilik ve ortaklık gibi konularda yol ayrımları yaşanabilir. Evliliklerinde kriz yaşayanlar için stres dolu günler kaçınılmaz olacaktır. Yengeç burçlarının sağlık konularında daha tedbirli davranmak zorunda olması gerekebilir. Özellikle kas problemlerinden dolayı sıkıntılar yaşayabilirler.

 Aksiliklere karşı daha sabırlı davranmaya çalışmaları yararlı olacaktır. Aslan burçları, ay sonuna kadar abartılı davranışlarının ceremesini ödemek zorunda kalabilir. Hem iş hem de kariyer alanlarında abartılı tepkiler vermeye meyilli olacaklardır. Bu yüzden ilişkileri kopma noktasına gelebilir. Başak burçları Ay Tutulması sürecinde kariyerlerinde yükselişe geçecektir. Yeni iş ortaklıkları için gerekli zeminin kurulduğu görülecektir. Terazi burçlarının ticari faaliyetlerinde dikkatli adımlar atması gerekebilir. Ani kararlar almaya istekli olacaksınız. Bu süreçte kime güven duyacağınız sorusuna net yanıtlar vermek isteyebilirsiniz. Akrep burçları için har vurup harman savurma dönemi yaşanabilir. Oğlak burçları yalnız kalmaya ihtiyaç duyacaklardır. Balık burçları duygusal konularda aşırı tepki gösterme eğilimi içerisinde bulunacaktır.

Koç Burcu 28 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumu 

Koç Burcu’nun aşk hayatında başarılı olamadığı görülüyor. Ancak iş hayatında başarılı olacak. Hiç beklemedikleri bir anda uzaklardan heyecanlandırıcı haberler alacak. İşinizi yaparken planlama yapın. Başkalarına yardım ederek motivasyonunuzu arttırın. Parasal konularda haddinizi aşmayın.

Boğa Burcu 28 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumu 
O boğa burçları ise evliyseniz eşinizin babası ya da annesi ile aranızda bir soğukluk olacak. Eşinize bazı konularda destek olmuyorsunuz. Bu durum aile içerisinde olumsuz bir havaya yol açacak. Toplum genelinde olan gelişmelere ailenizden daha çok zaman ayırıyorsunuz. Öncelikle kendi içinize yönelin.

İkizler Burcu 28 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumu 
İkizler burcuna bakacak olursak, karantina günlerinden dolayı çok fazla kilo aldı. Bu süreçte faydalı şeyler yemediniz. Karantina günlerinde egzersizler yaparak iyi bir vücuda sahip olabilirsiniz.

Aslan Burcu 28 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumu 
Aslan burcunda parasal konularda uzun vadeli planlamalar yapacaksınız. Bu süreçte borçlarınızı ve ödemelerinizi yapabilirsiniz. Ayrıca manevi konularda ilginiz artacak.

Başak Burcu 28 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumu 
Başak burcunda ise aile hayatıyla ilgili planlamalar ön plana çıkıyor. Kısa bir süre içerisinde iyi bir ilişki kapınızı çalacak. Hayatınızda bulunan insanlara fedakarlık yapabilirsiniz. Eğer hayatınızda kimse bulunmuyorsa çok yakında yeni bir ilişkiye hazır olun.

Terazi Burcu 28 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumu 
Terazi burcunda duygusal krizlere yer olmayacak. İletişim konusunda üzerinizde bulunan sorumlulukların farkına varınca uzun vadeli anlaşmalar yapacaksınız. Sevdikleriniz için fedakarlıklar yapacaksınız. Özel hayatınızda çocuklarla olan ilişkileriniz kuvvetlenecek.

Yay Burcu 28 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumu 
Yay burçlarında aşk hayatı biraz yavaşlayacak. Bu süreçte sosyal aktivitelere vakit ayıracaksınız. En çok ailenizle vakit geçirebilirsiniz. Ekonomik olarak daha tutucu bir hale geliyorsunuz. Aileler için fedakarlık yapılabilir.

Oğlak Burcu 28 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumu 
Oğlak burcuna bakacak olursak bu süreçte daha sabırsız bir yapıya gireceksiniz. Evde olmayı asla kabul etmiyorsunuz. Ayrıca sizinle aynı evde yaşayan insanlara baskı yaptığınız için onları çıldırtabilirsiniz. Aile üyelerime ne gereken değeri vermeniz gerekiyor.

Kova Burcu 28 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumu 
Kova burçları bu süreç içerisinde sevgililerinden ayrılabilir. Bu konuda insanlar sizi anlamayacak. Bu süreçte iş konusunda yaşadığınız sorunları çözeceksiniz. Finansal olarak rahatlayacaksınız. Duygularınızı kontrol etmek için kontrollü olarak hareket etmeniz de fayda var.

Balık Burcu 28 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumu 
O balık burçlarında yakın arkadaşlarınızın sizden sıkıldığını göreceksiniz. Gereksiz kaprislere girdiğiniz için arkadaşlarınız sizden uzaklaşacak. Bu açıdan herkesin hayatını kolaylaştırmak adına daha iyi şeyler yapma imkanınız vardır. Bu süreçte resim yapabilirsiniz.