Manisa'nın Yunusemre ilçesinde meydana gelen olayda düğün sırasında tartıştığı bir kişiyi yaralayan şahıs, günler sonra damat tarafından bulundu ve ağır yaralandı. Aralarında daha öncesine dayanan bir husumet bulunan şahıslar, düğünde karşı karşıya gelince sinirlerine hakim olamadılar.

 Ufak bir kıvılcım ile başlayan tartışma giderek büyüdü. Uzayan tartışma neticesinde taraflardan biri husumetli olduğu kişiye ateş açarak yaralanmasını sağladı. Ardından olay yerinden kaçan zanlı izini kaybettirdi. Özel bir hastanede tedavi altına alınan mağdurun ise bacağına kurşun isabet ettiği öğrenildi. İkili, düğün salonunu birbirine katarak düğünün erken sonlanmasına sebep oldular. 

Düğün sırasında taraflar arasında gerçekleşen kavga neticesinde düğünün erken son bulması ve misafirlerin panik yaşamasından ötürü damat bir hayli sinirlendi.  Jandarma ekiplerince aranan zanlı, düğünden 5 gün sonra damat ile karşılaşarak neye uğradığını şaşırdı. Tartışma ile başlayan süreç sonunda daha fazla sinirlerine hakim olamayan damat, düğünü bozduğu gerekçesiyle zanlıya 7 el ateş etti. Ateş açan damat, olayın ardından kaçarak kayıplara karıştı.

 Vücuduna 7 kurşun isabet eden zanlı ise Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma ekipleri düğünü bozduğu gerekçesi ile ateş açan damadı arama çalışmalarına devam ediyor.