ATV kanalının yeni dizisi Bozkır Arslanı Celaleddin 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Fragmanın ilk çıktığı günden itibaren fragmanları milyonlarca kez izlendi.  İlk bölümünün hemen ardından Bozkır Arslanı Celaleddin 2. bölüm fragmanı yayınlandı! yayınlandı. İlk kez izlenen dizi seyircilerinden tam not aldı. Her cuma akşamı yayınlanacak olan yeni dizi Bozkır Arslanı Celaleddin 2. bölüm fragmanı ile yeni heyecan katmaya devam ediyor.

BOZKIR ASANI CELALEDDİN HARZEMŞAH KONUSU NE?

Dünyayı kasıp kavuran Moğollara ilk mağlubiyeti tattıran ve onların yenilmezlik efsanesini yerle bir eden Celaleddin Harzemşah'ın hikayesini anlatan yapım, ATV ekranlarında yayınlanacak.Yapımı ve tasarımı Mehmet Bozdağ'a ait olan dizinin sanat yönetmenliğini Reza Himmeti, görüntü yönetmenliğini ise Efe Kubilay üstleniyor.Özbekistan'da büyük ilgi uyandıran uluslararası projenin, Türkiye'nin yanı sıra birçok ülkede yayınlanması planlanıyor.

CELALEDDİN HARZEMŞAH KİMDİR, TARİHTEKİ YERİ NEDİR? 
Harzemşahlar Devleti'nin son hükümdarıdır. Alaaddin Muhammed'in oğludur. Celaleddin Harezmşah'ın babası Harezmşah Alaaddin Muhammed, annesi Hint bir cariye olan Ayçiçek Hatun'dur. Doğum tarihi bilinmemekte olup, asıl adı Mengüberti, Mengübirtî'dir. Celaleddin kendisinin lakabıdır. Babasının yanında uzun yıllar bulunmuş ancak Kıpçak asıllı bir anneden doğan kardeşi Uzlagşah veliaht tayin edilmiştir.

Bozkır Arslanı Celaleddin Oyuncuları

Emre Kıvılcım
Celaleddin

Kaan Yalçın
Sultan Alaeddin

Yulduz Radjabova 
Kutlubike

Gülenay Kalkan
Türkan Hatun

Cemal Hünal
Behram

Sezgin Erdemir 
Temur Melik

Ferhat Yılmaz 
Şemseddin

Rano Shodiyeva
Ayçiçek

Rayxon Ulasenova 
Mihricihan

Ali Khan 
Cuc
i

Jamshid Sagatov 
Cebe

Akmal Mirzo 
Subutay

Tohir Saidov 
Nizamülmülk

Mehmet Pala 
Ötkır

Feruza Normatova 
Şirin

Johangir Abdulmalikov 
Kılıç