ATV’nin yeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Adana’da çekimleri gerçekleştirilen dizi farklı konusu ve zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çekti. Peki, Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Bir Zamanlar Çukurova 2. Bölüm Fragmanı ve bütün ayrıntıları...

 Yaz sezonunun sona ermesiyle birlikte yeni diziler ekran yolculuklarına birer birer başladı. ATV’nin iddialı yapımı Bir Zamanlar Çukurova ilk bölümü ile ekrana geldi. Uzun süredir heyecanla beklenen dizi seyirciden tam not almayı başardı. İsminden de anlaşılacağı üzere çekimleri Adana’da gerçekleştirilen dizi reyting listelerini alt üst etti. Perşembe akşamları ekrana gelecek olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncu kadrosunda ise usta isimler yer alıyor. ‘’Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı’’ Çukurova’da geçen dizide aşk ve intikam temaları işleniyor.

 Uğur Güneş’in canlandırdığı Yılmaz karakteri ve Hilal Altınbilek’in hayat verdiği Züleyha’nın yolculukları İstanbul’dan Adana’ya uzanıyor. Birbirlerini deli gibi seven Yılmaz ve Züleyha, hayatlarının en güzel gecesinde adeta kabus yaşıyor. Adana’da Yaman Çiftliği’ne savrulan aşıkların başına acı olaylar geliyor. Yaman Çiftliği’nin hanımı Hünkar rolünde ise karşımıza usta oyuncu Vahide Gördüm çıkıyor.

Hünkar, kocasından kalan uçsuz bucaksız arazilere sahip çıkmak ve oğlunu korumak için hiçbir fedakarlıktan gözünü sakınmayacak bir Anadolu kadınıdır. Hünkar’ın hayatta varı yoğu oğlu Demir’dir. Demir rolüne ise Murat Ünalmış hayat vermektedir. Bülent Polat ise çiftliğin kahyası Gaffur olarak izleyici karşısına çıkıyor. Yaman Çiftliği’nde işe başlayan Züleyha ve Yılmaz’ın hayatları küçük bir yalan yüzünden kararır. Kara tren ile Adana’ya ulaşan aşıkların kaderleri de kararmıştır.

 Züleyha ve çiftliğin varisi Demir arasında tutkulu bir aşk doğacaktır. Aşkın nefretten doğuşuna adım adım tanıklık edeceğimiz Bir Zamanlar Çukurova, dönem dizisi olması sebebiyle de ayrı bir tarihe tanıklık etmemizi sağlayacak. Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Faruk Teber oturuyor.