ATV kanalının yeni başlayacak olan Baş Belası oyuncuları kimler? merak konusu oldu. Şimdiden yeni yayınlanan fragman ile yüzbinler izledi. Baş Belası Nerede çekiliyor ne zaman başlayacak? soruları şimdiden oluşan hayranları tarafından merak ediliyor. Baş Belası dizisi hakkındaki tüm merak ettiğiniz haber detayımızda yerini alıyor.

Yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun, yapımını ARC Film, yönetmenliğini Murat Onbul’un yaptığı Baş Belası dizisi yakında atv ekranlarında olacak. Peki,  Baş Belası Oyuncuları Kimler, Konusu Ne? İşte merak edilen tüm detaylar...

Heyecanlı ve sürükleyici hikayesini eğlenceli bir dille anlatacak dizinin senaryosunu Gülsev Karagöz, Zafer Özer Çetinel, Ahmet Orçun Okşar ve Ramazan Demirli yazıyor.

Baş Belası Oyuncuları Kimler?

Yaz ekranında izleyiciye polisiye heyecanı yaşatacak Baş Belası’nın başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir yer alıyor. İkiliye deneyimli oyuncular Dilara Aksüyek, Bülent Düzgünoğlu, Neşe Baykent, Taner Rumeli, Yılmaz Kunt, Buçe Buse Kahraman, Ali Mert Yavuzcan, Ergül Miray Şahin, Özgür Cem Tuğluk eşlik ediyor.

'Baş Belası', kendisini ailesine adamış bir kadın olan İpek Gümüşçü’nün hayatını derinden sarsan olaylar sonucu emniyette psikolog olarak çalışmaya başlamasıyla yaşadıklarını konu alıyor. İpek’in çocukluğundan beri tutkusu olan polisiye merakı onu cinayet büro baş komiseri Şahin Kara’yla sık sık karşı karşıya getirecek. 'Baş Belası' birbirine taban tabana zıt bu iki karakterin polisiye maceralarla süslü eğlenceli hikayelerini anlatacak.