İstanbul Eyüp’te balkona astığı çamaşır yüzünden kavga eden iki komşudan biri mezara diğeri de cezaevine girdi. Balkona asılı çamaşırlar yüzünden kavga ettiği komşusu Hasan Parın’ı öldürdüğü iddiası ile yargılanan Nihat Gezer 13 yıl 7 ay 22 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Olay 20 Haziran 2016 yılında gerçekleşti. Türkücü Yusuf Harputlu’nun ağabeyi olan Nihat Gezen’in marangoz olan komşusu Hasan Parın ile balkona asılı olan çamaşırların üzereine yukardan çöp dökülmesi nedeni ile tartışma çıktı. Olayda Nihat Gezen’in üst üste ateş ettiği ve baba Hasan Parın’ın öldüğü oğlu Burak Parın’da yaralandığı belirtilmişti.

Komşusu Hasan Paran’ı kasten öldürmek iddiası ile yargılanan Nihat Gezer ‘in davası sonuçlandı. Nihat Gezer mahkemenin verdiği kararla ‘ kasten öldürme, kasten yaralama ve ruhsatsız silah taşımak’ suçlarından 13 yıl 7 ay 22 gün hapis cezasına çarptırıldı. İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ki davada tutuklu sanık Nihat Gezer ve öldürülen Hasan Parın’ın oğlu Burak Parın da salonda hazır bekleyenler arasındaydı. Burak Parın müşteki-sanık olarak bulundu.

Nihat Gezer hakimin mahkemenin karara vardığını ve öncesinde söylemek istediğin bir şey var mı sorusuna ‘’ Keşke o kurşunu atmasaydım, kurşun keşke bana gelseydi. Diyeceğim bir şey yok, Allah rahmet eylesin, pişmanım. Bana saldırdılar, kendimi korumak kastıyla bir el ateş ettim. Öldürme kastım yoktu’’ şeklinde pişmanlığını dile getirdi.