Baht Oyunu, ARC Film imzalı Kanal D'de yayınlanan romantik komedi türündeki Türk yapımı televizyon dizisidir.

KONUSU

Gönlünü çalıştığı şirketin sahibi Bora'ya kaptıran Ada, ilk aşkıyla evlenmezse ömür boyu mutsuz olacağına inananır. Ada için rüyalarda ve aşkta imkansız diye bir şey yoktur. Etrafındakilerin farkına varamayan, varsa da kalbinin sesini dinlemekten kendini alıkoyamayan Ada'nın doğru kişi olarak tanımladığı adam gerçekten Bora mı? Yanlış yerde ve yanlış zamanda birbirlerinin farkına varan ikilinin aşk dolu macerası.

OYUNCU KADROSU

ARC Film imzalı Kanal D dizisi 'Baht Oyunu'nda başrolleri Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel paylaşıyor. Yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu'nun yaptığı dizinin oyuncu kadrosunda ise İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli gibi sevilen oyuncular yer alıyor.

Baht Oyunu 1. Bölüm Özeti


Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşan ve her bölümü ilgiyle izlenen, Baht Oyunu 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümü yakında akşamı yayınlanacak. Baht Oyunu yeni bölüm fragmanı yine birbirinden heyecanlı gelişmelere sahne olacak.

Senaryosu Erkan Birgören, Tuna Kıygı tarafından kaleme alınan, Altan Erkekli,İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır, Aytaş Şaşmaz , Cemre Baysel gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan Baht Oyunu dizisinin son bölüm fragmanı işte sizlerle...