Star Tv'nin en çok izlenen dizilerinden Babil 14. bölüm izle ile en çok tıklanan dizi oldu. Halit Ergenç, Aslı Enver,Birce Akalay ve Nur Fettahoğlu'nun oynadığı dizi en çok seyredilen dizilerin başında gelmekte. 2 Ekim Babil Son Bölüm izle haber detayımızda yerini alıyor. Deniz olayları öğrenebilecek mi? İrfan içerde kalarak her şeyin farkına varıyor! Babil 14. bölüm izle ile karşısınızda!

Hakan kesip gitti ben kendim öğrendim diye merak ettim. Şu an konuşabilecek ne zaman müsait olursun olduğunu anladım. Sinir et abi yerimde Süleyman'ın çocuk kaçırdın dosyasını işlet sana ama adam çocuğumu kaçırdı İrfan ne olsun kendime seni kendime not adamın kaldırdık belli olmaz 151eskilerin mi takıp geldin. Sen benim eski mi adam diye koluna taktığın hiçbir şey olmaz yabiliyordum ama bu kadar erken olacağını ben bile tahmin etmiyorum  Zor benim çok bir şey yapmama gerek kalmadı adam senin gibi kırsal Hakan gibi oğlu varken çokgezer yapmış ben boşanma davası açtı. Süleyman'la işim bitti artık senin derdin o taktığın elbette acısını çıkaracak tamam ben başımın çaresine bakarım sen dert etme sen kimin kimin evinden oluyorsun üstüne giydin dudağındaki parası benden çıktı. Bitmeden bir şey hemen satıp kurtulayım şuradan olabilir herhangi bir şey olursa ilk önce bana haber ver dedi.

Sitesinin durumu ile ilgili de konuşmamız lazım Süleyman bey ile yanıma aldı. Daire ile ilgili sizi ihtar gönderdiniz ama Süleyman bey bunu durdurabilirben daha sana ne diyeyim o kadına evden atılacak bu kadar imparatorluk gözümüzün önünde daldı resmi olmayan bir imparator ol indirim ne tekli siyah dördünben çok mu merak ettin elalemin ülkesinde yaşamaya işçi olacağım 3. Sınıf Ata nasıl oldu iyi mi yaşıyorlar yani olsun halimize doktor muayenesi yok. Böyle yok muydu çok güzel çalışmıyor amca çok öldü mü gittiğin yol giderken böyle Rüzgar saçlarının arasına girer hazır mısın bakalım aferin çok seviyorum çok teşekkür kusura bakma ya ben seni aradığımda sen dedin ya bu teknik bilgi nasıl bir şey şimdi yine kaybedecek daha çok zengin kaçaklara ilgileniyorum.  Onlarla çalışıyoruz yani güvenilir bir adam başka seçeneğim var mı yok öyle bir oyun yapacağım ki aynen iade edeceğim o kadar senin mifazla kontrole falan gelmiyor aklıma gelmezdi paran olmayınca böyle . Can yeleksiz param olacak senin bu konuşman lazım yani para işini falan çalıyor konuşmamız lazım Süleyman bey bir yerde buluşsak bu yolda o da kimler abi gelmiyor musun?  Halledersin peki çok teşekkür ederim konusu benim eltim var İrfan'a dokunmayacaksın!  Girsin ükafanı yorma diyemezsin onunla benim aramda istiyorsun demek senin sağ olsun da bu da değil neyse bilirsiniz takip takip eder dinleriz ayarlarsın ederiz

Bana söylemiyorsun tüketim beğendin mi çok güzel bir ateş ediyor ya indirme seni görünce niye benim kızlarımın haber vermeye geldim. Kolay gelsin ilan Yücedağ benkaybettim. Acaba mümkünse mail olarak gönderebilir misiniz rica etsem tamam çok teşekkür ederim efendim Elif parayı kasaya koydum benim küçük bir işim çıktı saat 8'e TV'de buluşuruz geçeriz ben ayarlayacağım görüşürüz.

Üç canım yeni şirket arabası kırmızı elektrikli not gideceksin busenden bir şey rica ederim dur bakar mısın güneş görsün farklı da bir süre saksısında büyütürsün toparladı gelsin tamam. kaktüsleri bile öldürüyorum diktim diye çıktı işte ü Hakan bey ile ilgili söylediğin şeyler de dikkate alacağım Senegal'in dinliyorsun zaten öyle demek musun şimdi?  Öyle bir şey söyleyince pozitif bir şey söylemiş oluyorsun ondan da genç değil yani aynacı çay kahve taşıdım tatlı intikam olsun Süleyman yani Süleyman inşaatı Tepecik işler için bu komiser bizim ofise sızması önce neyin peşindeyiz neden sana inanmıyorum! ben süleyman'dan para aldım da kim olduğunu bilmiyordum Egemen söylemeyi unutmuş gerçi sen de fark etmez yine gider alırdım süleyman'dan parayı ü firma olur oama senin içinden geçen sesi dinleyeceksin sana güvenmek istiyorum İrfan Tuna saydın ben de güvende gidişin izlemeler falanlar bu kadar kalbim falan yok benim aldırdım kırılır maazallah uğraşamam hadi yallah sen git dersine çalış bir daha da kapı dinleme adamın da ses tonu çok güzelmiş ha mest oldum!