Ankara’da korku dolu anlar yaşandı. Saat 20:05 civarında büyük bir patlama sesi geldi. Bir anda yaşanan patlamanın etkisi ile vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı. Çukurambar’da bulunan Anadolu İhtisas Vergi Dairesi’nin alt katında bulunan kazan dairesinde gerçekleşen patlama doğalgaz sıkışmasından meydana geldi.

Ankara Çukurambar’da bulunan Anadolu İhtisas Vergi Dairesi’nin kazan dairesinde patlama yaşandı. Kazan dairesinde doğalgaz sıkışmasından dolayı yaşanan patlamada ilk belirlemelere göre 3 kişinin hafif yaralandığı öğrenildi. Binada çevresinde bulunan vatandaşların korku ve paniğe kapılarak patlamanın terör saldırısı olduğu düşünüldü. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Patlamaya ilişkin Ankara Valisi Ercan Topacan açıklamalarda bulundu. Vali Topacan ‘’ Vergi dairesinin kazan dairesinde patlama meydana geldi. Bina boştu, binaya gelen olay yeri polis ekipleri inceleme yapıyor.’’ dedi.  Patlamanın akşam saatinde olması büyük bir faciayı önledi çünkü mesai saatlerinde patlama yaşansaydı can kaybı da yaşanılabilirdi diyen Vali Ercan Topacan yaptığı açıklamalarda ilk belirlemelerde 3 kişinin yaralandığını ve hayati tehlikesinin bulunmadığını belirtti.

Patlamaya ilişkin diğer haber kaynakları ‘’ Patlama Ankara’nın her yerinde duyuldu. Patlamanın nedenine ilişkin soru işaretleri oluştu. İtfaiye ve emniyet ekiplerinin ‘ doğalgaz patlaması’ olduğuna yönelik tespitleri var. Binada büyük bir hasar var. Yetkililer doğalgaz kaçağının devam ettiğine yönelik endişeler yaşıyor.’’