G.SARAY'A ATTIĞI GOL SONRASI TEPKİ YAĞDI 

Geçen sezon Galatasaray forması giyen ve Beşiktaş'ın şampiyon olduğu akşam eski takımının ağlarını sarsan Adem Büyük için sosyal medyada sarı-kırmızılı taraftarlardan sert eleştiriler almıştı.

'MAÇI MI SATACAKTI' 

33 yaşındaki futbolcunun eşi Merve Büyük de yaptığı paylaşımda şu sözlerle isyan etmişti:"Benim büyük bir Galatasaray taraftarı olduğumu çoğunluk bilir. Siz şu an ne kadar üzülüyorsanız, ben de o kadar üzülüyorum. İnanın eşim de o kadar üzülüyor. Eşim Malatyaspor'un ekmeğini yiyor, ne yapacaktı, maçı mı satacaktı!'

'ONA DA BU YAKIŞIRDI' 

'Galatasaray'dayken ne kadar çabaladığını biliyorsunuz. Şu an Malatyaspor'un ekmeğini yiyor. Orası için savaşmak zorunda. Ona da bu yakışırdı." ifadelerini kullanmıştı.

YİNE GÜNDEMDE 

Bu olayın üzerinden çok geçmeden bu kez de Merve Büyük'ün önceki sosyal medya üzerinden paylaştığı video büyük tepki çekti.

ÇAKARLI VE SİRENLİ 

Yeni Malatyaspor'un milli futbolcusu Adem Büyük'ün eşi Merve Büyük İstanbul'da trafikte yasak olmasına rağmen çakar ve siren tertibatlı otomobiliyle emniyet şeridinden gitti. O anları sosyal medya hesabından paylaştı.

EMNİYET ŞERİDİNDEN GİTTİ 

Videoda milli futbolcu Adem Büyük'ün eşi Merve Büyük'ün çakar ve siren tertibatlı otomobili ile emniyet şeridinden hızlı bir şekilde ilerlediği görülüyor.

SİLİP TEKRAR PAYLAŞTI 

Gelen tepkilerin ardından görüntüleri silen Merve Büyük 'Alın tekrar koyuyorum. Ben aracın misafir koltuğundayım, eşim Hopa'da' yazarak sosyal medya üzerinden görüntüleri tekrar paylaştı.

TEPKİLER AÇIKLAMA YAPTI 

Bu videoların sosyal medyada hızla yayılması ve 'Adem Büyük'ün eşi, çakarlı arabasıyla emniyet şeridi kullanıyor' şeklinde yorumlar alan Merve Büyük bir açıklama yaptı.

'NEDEN SİZİ BU KADAR RAHATSIZ ETTİ?' 

'Merve Büyük'ün açıklamasında, "5 yaşındaki evladımın sorduğu masumane bir sorunun olmadık noktalara çekiliyor olması cidden çok üzücü. Büyüyünce polis olmak isteyen masum bir erkek çocuğunun bu diyalogları neden sizi bu kadar rahatsız etti?'

'ÇAKARLI ARAÇ SİYASETÇİ BİR AİLE DOSTUMUZUN' 

'Gerçekten anlamak mümkün değil. Hiçbir zaman çakarlı bir aracımız olmamıştır, videonun çekildiği araç siyasetçi bir aile dostumuzun aracıdır. Olaya konu olan aracı video çekimi esnasında benim kullanmadığım da gayet açık bir şekilde bellidir." yazılı paylaşımda bulundu.