8 Nisan 2019 günlük burç yorumları haber sitemizde. Bugün burcunuz size neler söylüyor , hangi önerileri veriyor? Okuduğunuz burç yorumunuz ile para , seyahat , aşk , arkadaşlık , iş hayatınız , duygularınız , şansınız, karakteriniz, ikilemleriniz ve birçok konu hakkında bilgiler edinebilirsiniz. İşte Oğlak , İkizler , koç , Boğa , Balık , Aslan, Yay,Akrep ,Yengeç , Başak , Kova, Terazi burçlarına dair günlük burç yorumunuz.

KOÇ BURCU

Uzun  süredir hazırladığınız planlarınızın eyleme dönüşmesine çok az kaldı . Hala tedirgin ve kararsız olsanız bile bu işi çok ertelemeyin. Her yandan yardım teklifleri alacaksınız. Duygusal açıdan sabah saatlerinizde neşeli ve heycanlı iken ilerleyen saatlerde durgunlaşabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki karşı tarafı önemsemeyen tutumlarınıza devam ederseniz sorunlar yaşayabilir ve karşı tarafı üzebilirsiniz. Bugün duygusal konularda kararlar vermeyiniz.

BOĞA BURCU 

Bugün çevrenizdeki insanları motive ederek onlara moral olacaksınız. Fakat kendi ihtiyaçlarınızı göz ardı etmeyin , çünkü hedeflediğiniz şeyler bugün her zamankinden dahada belirgin olacak ve ortaya çıkacak.Aşk konusunda ise fazlasıyla düşüş söz konusu. Gönlünüze yeri birilerini almak hayatınıza renk ve neşe katabilir. Hiç yoktan insanlar tarafından size gelen mucizeler ve güzellikleri fark etmeniz iyi olabilir.

İKİZLER BURCU 

Bu aralar grup halinde yapılan çalışmalardan memnun görünüyorsunuz ve bunu yapmaktan zevk alıyorsunuz. Bu mükemmel ortamı bozmamaya ve devam ettirmeye bakın çünkü bu  grupta birbirinizee destek olarak devam ederseniz kolayca  hedeflerinize ulaşmak her biriniz için iyi olacak. Aşk hayatınıza Değinecek olursak düşüncelerinizin net ve kesin olması birçok kapıyı açabiliyor. Fakat aşk hayatınızda bu kadar kesin değilsiniz ve tutuk davranıyorsunuz. Artık yalnızlığınızı bitirmelisiniz.

YENGEÇ BURCU 

Gün geçtikçe beklemediğiniz kadar güçlükle ve zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Karşınızdaki insanlar hatalı olsada olmasada topu sizin üstünüze yıkacak gibi duruyor. Belkide hata sizdedir iyi düşünün ve güzel kararlar verin .İlişkinizde ise daha önce önemsemediğiniz konuları şimdi önemseyebilirsiniz. Bu arada eski ilişkilerinizle ilgili şeyleri düşşünmek yeni ilişkinizi yıpratabilir fazla düşünmemeniz gerek.

ASLAN BURCU 

Derin bir nefes alın , dışarı çıkın hava alın ve rahatlayın . Gösterdiğiniz çabaların ve uğraşların sonucu artık derinlemesine düşünebilirsiniz . Zamanı geldi. Bu döneminizi fiziksel sağlığınızı geliştimede ve dikkat etmede kullanın. Aşk hayatınızda ise sizi hiç sevmeyecek , sizi uzağında tutan insanlarla birikte oluyorsunuz bu konuya dikkat etmeniz sizin için iyi olacak.

BAŞAK BURCU

Bugün olduğundan daha çok güçlük ve baskı ile karşılaşabilirsiniz . Herşeyin sorumluluğunu üstlenmek iyi olmayabilir birazda karşı tarafınızdaki kişilerde suçu arayın. Ve ortamdan biraz çekin bu ruh sağlığınızada , gününüzede iyi gelecektir.

 TERAZİ BURCU 

Sağlığınıza ve kendinize dikkat edin bugün yapacağınız işler sizi biraz yorabilir. Ayrıca başka problemlerle karşılaşmanızda mümkün . Sorunlarınızla yüz yüze gelin ve bunları teker teker sakin şekilde çözmeye bakın. Aşk hayatınız hareketli görünüyor yeni heycanlar başlayacak hazır ve sakin olun.

AKREP BURCU 

Uzun süredir engel olarak gördüğünüz şeyler gün yüzüne çıkıyor , kaçamazsınız. Sizin için en doğru olan bu sorunların üstüne gidip onları çözüme kavuşturmak. Aşk hayatınızda ise Hareketli kişiliğinizin aradığı kişi, çok yakın çevrenizde olabilir.

YAY BURCU

Hayatınızı akışına bırakmış durumdasınız.Güzel ve değişik şeylere açık olun. Herşey olması gerektiği gibi yolunda ve sizin en ufak bir çaba harcamanız gerekmiyor . Mutlu olmaya ve güzel olan herşeyi devam ettirmeye bakın. Aşk hayatınızdan söz edecek olursak sizin istediğiniz gibi davranmıyor diye sevdiğiniz kişi ile ilişkinizi kesmeyi düşüneceksiniz ama keskin sirkenin küpüne zarar verdiğini unutmamalısınız.Dikkatli davranmalısınız.

OĞLAK BURCU

Hedefleriniz değişen hayat şartlarınızla birlikte biraz daha gecikiyor. Bununla birikte moralinizi bozmak yerine bu durumu detaylıca düşünün ve çözüm yolları arayın. Duygusal hayatınıza ilişkin bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz dikkat edin ve güzel düşünün.

KOVA BURCU 

Bu sıralar gücünüz ve düşünceleriniz iyi konumda olduğu için etrafınızdaki insanlar sizden yardım ve destek alacak. Sizde bol ve sürekli olan bu enerjinizi onlara yardım ederek geçirebilirsiniz. Aşk hayatınızdan bahsedecek olursak sevdiğiniz kişiden biraz şüphelisiniz fakat rahat bırakmak yararınıza olacak.

BALIK BURCU 

Sosyal hayatınızdan ve dışarıda geçirdiğiniz vakitlerden ne kadar memnun olsanızda sevdiğiniz insanları yeterince ihmal etmiş durumdasınız. Sizin için iyi olan şeyleri yapmaya devam edin fakat sevdiklerinizin gönlünü almayı ve onlarla aranızı sıkı tutmayı ihmal etmeyin. Aşk hayatınıza gelirsek gönlünüzü yeni aşklara kapatmışssınız fakat sizinle ilgilenen kişiler var onları fark etmelisiniz.