Türkiye'nin bir numaralı marketler zinciri BİM aktüel ürünler kataloğu ile göz doldurmaya devam ediyor. 6 Mart Bim aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünler yer alıyor? 6 Mart Bim aktüel ürünler kataloğundaki fiyatlar ne kadar? İşte ayrıntılar...

 ''Toptan fiyatına perakende satış'' şiarıyla yola çıkan BİM marketler zinciri müşterilerine uygun fiyat seçenekleri sunmaya devam ediyor. Binlerce şubesiyle hizmet veren BİM tarafından her hafta özel indirim kampanyaları düzenleniyor. Tüketicilerin heyecanla beklediği 6 Mart Bim aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Teknolojik cihazlardan giyim eşyalarına, bakliyattan mutfak gereçlerine kadar çok sayıda ürünün yer aldığı kataloğ da uygun fiyatlar dikkat çekiyor.

 6 Mart BİM aktüel ürünler kataloğunun öne çıkan ürünü Huawei marka 2019 model Y5 akıllı cep telefonu oldu. 899 lira satış fiyatına sahip olan ürün garanti seçeneğiyle müşteriye sunuluyor. Ayrıca, LG marka LG K11 akıllı cep telefonunu da 879 liradan satın alabilirsiniz.

Son zamanların en popüler teknolojik cihazı kablosuz kulaklıklar da piyasa fiyatından uygun seçeneklerle müşteriye sunuluyor. 2. nesil airpods ve şarj kutusunun fiyatı 849 TL olarak belirlendi. Aktüel ürünler kataloğundaki Kumtel marka cam set üstü ocak yer alıyor.

 Sadece 349 lira fiyat etiketine sahip olan ürün garanti seçeneğiyle geliyor. Fakir marka toz torbasız elektrik süpürgesi 489 liradan ve buharlı ütü 159 liradan satışa çıkartıldı. Her evin olmazsa olmazı Tefal marka baskül 59.90'den satılıyor. 6 Mart BİM aktüel ürünler kataloğunda çocuklar içinde birbirinden renkli ve kullanışlı ürünler yer alıyor.

Yürüme arkadaşı 89.90 TL'den, sallanan at 59 TL'den ve çocuk lazımlıkları 8.95 TL'den satışa çıkartıldı. Ana kucakları farklı renk seçenekleriyle birlikte sadece 89.90'den satılıyor. Pratik mama sandalyesi 49.90 TL'den ve anne yanı bebek yatakları 49.90 TL'den müşteriye sunuluyor. Çocuk kıyafetleriyle 9.90 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkartıldı.