Türkiye'nin en çok tercih edilen marketi A101 tarafından aktüel ürünler kataloğu yayınlanmaya devam ediyor. 5 Mart A101 aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünler yayınlanıyor? A101 aktüel ürünler kataloğundaki ürünlerin fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

 Türkiye'nin dört bir yanında binlerce şubesiyle hizmet veren A101 market vatandaşın ilk tercihi olmayı başarıyor. Kaliteli ürünleri uygun fiyat seçenekleri ile tüketiciye sunmayı başaran A101 her hafta aktüel ürünler kataloğu yayınlıyor.

Hafta boyunca da özel indirim kampanyaları düzenleyerek piyasa şartlarına göre neredeyse yarı fiyatına satın alabileceğiniz ürünleri satışa çıkarıyor. İlgiyle takip edilen 5 Mart A101 aktüel ürünler kataloğunu sizler için inceledik. ''Harca harca bitmez'' sloganı ile yolan çıkan A101 kataloğunda öne çıkan ürün Huaweı marka akıllı cep telefonu oldu. Huaweı Y9 prıme model cep telefonu 1.999 TL'den satışa çıkarılıyor. 2 yıl garantisi bulunan telefon Kirin 710F sekiz çekirdekli yonga özelliği ve 16MP+8MP+2MP üç arka kamera özelliklerini sunuyor.

 5 Mart A101 aktüel ürünler kataloğunun diğer yıldızı ise Toshıba marka 43 full ekran Led televizyon oldu. Ücretsiz montajla birlikte satışa çıkarılan televizyonun fiyatı 2 bin 99 TL olarak belirlendi. Kredi kartına 12 taksit seçeneğiyle birlikte satışa çıkartıldı.

 SEG marka buzdolabı ve çamaşır makinası da ücretsiz teslimat ve kurulum özellikleriyle aktüel kataloğunda yer alıyor. 450 litre büt hacim kapasiteli buzdolabı 1.999 TL ve 7 KG yıkama/ 1000 devir gücüne sahip çamaşır makinesi 1.1149 TL'den müşteriye sunuluyor.  Regal marka büro tipi buzdolabını ise 579 TL'den satın alabilirsiniz. 2 yıl garantisi bulunan teknolojik ürünler evinize ücretsiz teslim ediliyor ve kurulumu yapılıyor.

Aprilla marka saç kurutma makinesi 75 liradan ve saç düzleştiricisi de 35 liradan müşteriye sunuluyor. Hascevher markasına ait 8 parçadan oluşan tencere setinin fiyatı 249 lira olarak belirlendi. Ayrıca, tek parça halinde de tencere ve tavalar 19.95 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkartıldı.