Günlük burç yorumlarımız'dan da yola çıkarak hayatımızı ve günümüzü şekillendirdiğimiz burçlarımız ile bugün neyle karşı karşıya geleceğiz? Aşk hayatımız nasıl gidiyor? Şansımız yaver gidecek mi? Yeni bir iş hayatı bizleri bekliyor mu? Günümüzü mahveden şeyler olacak mı? Gülmeye doyamayacağımız bir gün bizimi bekliyor? İşte hepsi bugün ki 29 Haziran günlük burç yorumları olarak alıyor. Bakalım burcumuz bize neler getirecek.

 Burç yorumlarımız ile bilinç altımızı yöneterek veya bilinç altımız ile burcumuzu yönettiğimiz günlük burç yorumlarımız bize günün güzellikleri ve kötülüklerinden bahsediyor olabilir. Hayatımıza yön veren burçlarımız, yükselen burçlarımız ve karşımızda ki insanların burçları aslında bize birçok şey anlatabiliyor. Kendimizi ve özellikle karşı tarafa olan ilgilerimizi tanımlayan burçlarla özelliklerimizi bulabiliyoruz.

 Bulduğumuz özelliklerle ise bazen insanlara şans verirken, bazende hayatımızdan insan çıkarabiliyoruz. Doğa ve pozitif enerji yasası bunları gerektiriyor. Yeni ay bize ne der, yıldızlar şans vermek için bizimi bekliyor diye düşündüğümüz zamanlarda okuduğumuz burç yorumları bize güneşin, ayın, yıldızların enerjisini getiriyor. Peki biz bu enerjilere ne kadar yakınız veya bu enerjiler ile hayatımızı ne kadar şekillendirebiliyoruz işte hepsi burcunuza ait olan günlük yorumlarda.

İKİZLER BURCU 29 HAZİRAN 2019

Uzun süredir aklınızda olan fakat bir türlü hayata geçiremediğiniz o düşüncelerinizi bugün tekrar gözden geçireceksiniz. Geçmişte bu düşünceleriniz yüzünden ne kararlar verdiğinizi, nasıl davrandığınızı ve hayatınızın gidişhattını nasıl değitirdiğinizi hatırlayın ve bugün ona göre tekrar bir karar verin. Ekonomik açıdan ne kadar şanslı olduğunuzu söylememize gerek olduğunu sanmıyorum, bu konuda oldukça iyisiniz. Ekonominizin iyi olduğu süreçleri iyi değerlendiriseniz ileride size faydası olabilir.

YENGEÇ BURCU 29 HAZİRAN 2019

Bugün duygularınız ön planda duruyor, sizin için yoğun duygusallık ve hüzün içeren bir gün olacak. Yaşadığınız sorunlar, yaşantınız, hayatınız ne kadar kötü olursa olsun size ne kadar ağır şartlar verilirse verilsin, karşınızdaki insanlara karşı kibar olmakta ve kırıcı olmamakta fayda var. Çalışma/iş hayatınız ne kadar yorucu ve stres altında geçerse geçsin, sevdiğiniz insanların sizin yanınızda durmasına izin verirseniz bu size iyi gelecektir ve tez toparlanacaksınızdır.

 ASLAN BURCU 29 HAZİRAN 2019

Hayatınızda sıklıkla olmaya devam eden yorucu olaylar sizi kötü etkileyebilir. Bu olaylar ve üstüne birde çevrenizde yaşanacak olan olaylar yüzünden kötü patlamalar yaşayabilirsiniz.Bulunduğunuz durum da gösteriyorki bu olaylar size kötü şeyler getirmekte ve devam edecek. Bu durumlarla başa çıkmanız, sizi seven insanların desteğini önemsemeniz işinizi kolaylaştırabilir. Sevdiğiniz insanlarada vakit ayırmalı ve onlara değer vermelisiniz. 

 BAŞAK BURCU 29 HAZİRAN 2019

Bulunduğunuz ortamlardaki arkadaşlarınızın size karşı olan uzak ve samimiyetsiz davranışları sizi biraz etkileyebilir. Bu sizin yaptığınız işe ve hareketlerinize yansımamalı ve etkilememeli. Başarmakta olduğunuz şeyler, yüksek temponuz size yeni ve güzel kapılar açacak. Aşk hayatınızda ki olumlu atmosfer partnerinize ve size gayet iyi gelecektir, onun size karşı olan yakınlığına engel olmayın.

 TERAZİ BURCU 29 HAZİRAN 2019

Sizi uzun süredir bekleyen güzel bir gün. İş hayatınızda ve bulunduğunuz yerlerde takdir toplayacaksınız. Uzun süredir beklediğiniz bu başarınız sizin içinde çok önemli ve size çok iyi gelecek. Aşk hayatından söz edecek olursak partnerini biraz kırmış görünüyorsun, olaya müdahale etmen ve ortamı yumuşatman gerekebilir. Onunla sakin bir şekilde konuşup sorunlarını öğrenerek ilişkinize iyi gelecek kararlar verebilirsin.

 AKREP BURCU 29 HAZİRAN 2019

Mükemmel bir enerji ve güzellik içindesin. Hedeflerinizi ve yapmak istediklerinizi gayet iyi biliyorsunuz, harekete geçmelisiniz. İnsanlardan duyduğunuz rastegele sözlerin doğru olup olmadığını bilmeden, laf söylememenizde ve sessiz kalmanızda fayda var. İş hayatınızın sıkıntıları yüzünden bazı ödemeleriniz gecikebilir. Fakat sakin kalıp sabretmekte fayda var. Olayları dinledikten sonra hemen yorumlamak yerine birde karşı taraftaki kişileri dinlemelisiniz.

 YAY BURCU 29 HAZİRAN 2019

Duygusallığınız ve insanlara karşı yapıcı tavrınız yüzünden size sunulan tekliflere olumsuz yanıt vermeniz oldukça zor görünüyor. Ancak ekonomik yönden sıkıntı çekmek istemiyorsanız buna dur demeniz gerekiyor. Çünkü hayır demeyeceğinizi bilen insanlar bu durumu çokca kullanacaklardır. Uzun zamandır ilgilenmediğiniz ve ikinci plana koyduğunuz insanla vakit geçirmek size iyi gelecektir.

 OĞLAK BURCU 29 HAZİRAN 2019

Yaşadığınız olayların etkisinden çıkamadığınız için bugün kendinizi oldukça yorgun, düşünceli ve bitkin halde bulabilirsiniz. Kendinizi anlatmaya çalışmanız, insanlara olan duygularınızı karşı tarafın anlamaması ve sizi hiçe sayması sizi mahvediyor. İnsanları değiştiremeyeceğinizi anlamalısınız fakat kendinizden de ödün vemeyin. Bırakın herkesin doğrusu kendine kalsın. Ekonomik yönden ise rahatlayacak haldesiniz. Güzel şeyler sizi bekliyor.

 KOVA BURCU 29 HAZİRAN 2019

Aslında son zamanlarda yaptığınız dikkatsiz para savurganlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. İleride sizin için sıkıntı olabilir şimdiden önlem alın. Yakın çevrenizde ki insanlar sizin adınıza kararlar vermeye çalışabilir veya sizi yönetmeye çalışabilir. O durumlardan uzak durmanızda oldukça fayda var. İnsanların sizi kolunun altına almasına izin vermeyin ve kendi düşüncelerinizi önemseyin.

 BALIK BURCU 29 HAZİRAN 2019

Arkadaşlarınızla ve çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminiz kuvvetli, güzel görünüyor. Bu tutumlu ve güvenilir davranışlarınız herkesin ilgisini çekiyor. Geçmişte yaşanan şeyleri pekte unutmuş gibi görünmüyorsunuz fakat rahatlamak için ve kendinize gelmeniz için biraz açımanız gerekebilir. Size sunulan davetler sizin için bir fırsat. İş hayatınızda oldukça rahat ve sakin görünüyor.