Astroloji veya günlük burç yorumları deyince akla ilk gelen isimlerden olan Nuray Sayarı Hande Kazanova sizler için 21 Mayıs günlük burç yorumları hakkında yorumlarını paylaştı. 21 Mayıs günlük burç yorumları bizleri neyin beklediğini gözler önüne seriyor. Yaz aylarına girmek üzere olduğumuz bu günlerde günlük burç yorumları içimizi kıpır kıpır yapıyor. Bir çok burç yeni aya pozitif girerken bazı burçlar yine karamsar. 21 mayıs günlük burç yorumları bakalım ne diyor?

 Alanında uzman olan Rezzan Kiraz ve Nuray Sayarı'nın 21 Mayıs günlük burç yorumları sizi en iyi ifade edebilecek, duygularınızı açıklayacak 21 Mayıs günlük burç yorumları sizler için hazırladık.  Bu gün yengeç burcu için üzücü, koç burcu için mükemmel görünüyor,aslan burcu ise aşk hayatında mükemmel ilerliyor. Genel anlamda burçlardan söz edecek olursak iş hayatınız için kararlar almanız ve bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor. Kimileriniz aşk yaşarken , duygusal davranırken kimileriniz umursamaz davranıyor bu karmaşıklığın içinden çıkmanız sizi biraz zorlayabilir. Ayrıca bugün burçlar para birikimi yapma konusunda da kararlı görünüyor.  Bu durumda ;
Koç burcunu bugün neler bekliyor , Oğlak burcu şanslı gününde mi ? Yengeç burcu nelere üzülecek , İkizler burcunu hangi ikilemler bekliyor .  İşte deyatlar ;

Koç Burcu:

Bu haftabaşı iş hayatınızda seçenekleriniz artarken, kendi hayatınıza ve yapacaklarınıza daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Düşüncelerinizi dile getirirken bu haftabaşı zorlayıcı ve agresif tutumlardan kaçının.

Salı günü Merkür Boğa burcuna geçiyor. 2 hafta boyunca para ile ilgili işlerde, sahip olduğunuz mallarda becerileriniz, konuşma ve görüşmeleriniz artabilir. Somut ve kararlı adımlar size kazandıracak. Ticaretle uğraşanlar için yoğun ve aktif olacakları bir dönem geliyor.

Cuma günü özel hayatınızda kendinizi şanslı ve mutlu hissedebilir, değişik şanslarla karşılaşabilirsiniz.

Cumartesi günü güneş ikizler burcuna geçecek.1 ay boyunca ilginizi yakın çevre, akraba veya kardeşler alanlarınıza kaydıracaksınız. Yakın çevrenizde oluşan olaylar, hayatınızın merkezine yerleşebilir. Yine satış, pazarlama, iletişimle ilgili konular, yakın çevre (akraba, kardeşler, komşu), reklam, yazım, öğrenim alanlarınızda bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. Meraklı yapınızla kısa yolculuklar ve iletişime dayalı konular ön planda olacak.

Boğa Burcu:

Bu hafta iş seyahatleriniz ve yapılması gereken rutin işleriniz vaktinizin çoğunu alabilir sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Kendi başınıza kalmak isterken, diğer insanlarla mesai harcamak sizi zorlayabilir. İçsel agresifliğinizle kendinize yüklenmeyin.

Salı günü Merkür Boğa burcuna geçiyor. 2 hafta boyunca kendinizi daha rahat ifade edecek, hayatınızla ilgili konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracaksınız. Artık kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz. Daha az tanıdığınız insanlar, hayatınızla ilgili kararlarda sizi destekleyecekler.

Cuma günü yeme, içmeye olan meyiliniz yüksek olabilir. Size keyif veren işlerin peşinden gidebilirsiniz. Ruhunuzu doyurmak isteyeceksiniz.

Cumartesi günü itibarıyla para kazanımlarınızı arttırmak daha çok işlerin maddi yönlerine odaklanmak önem kazanabilir. Yaklaşık bir ay boyunca maddi konularda, ticaretle ilgili işlerde kimliğinizi ortaya koyacak, bu alanlarda ilerlemeye çalışacaksınız. Hayatınızda para  ile ilgili işler daha yoğun olmaya başlayacak.

İkizler Burcu: 

Bu haftabaşı çevrenize bazı konuları açıklamanız ve hoşgörülü olmanız zor olabilir sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Konuşurken dilinizin kemiği olsun. Parasal konuların üzerine düşebilir ve sizi rahatlatacak ortamları tercih edebilirsiniz.

Salı günü Merkür Boğa burcuna geçiyor. İki hafta boyunca derin düşünceler hayatınızda etkili olabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bu süreçte arkanızdan konuşulabilir veya dedikodunuz dönebilir. Geçmiş meseleleri gözden geçirmeli, plan ve düzenlemeler  yapmalısınız.

Cuma günü sosyal ortamlar içinde keyfinizi arttırabilir, sevdikleriniz ve çocuklarınızla sizi eğlendirecek ve keyfilendirecek planlar yapabilirsiniz.

Cumartesi günü itibarıyla artık sağlığınız düzelmeye başlıyor. Kendinize olan güveniniz yerine gelmeye başlayacak. Geçen zor bir ayın ardından, kendinize güveninizi tazeleyeceksiniz. Ön planda olmaya özen gösterecek, planladıklarınızı hayata geçirecek girişimleriniz için çalışacaksınız.


Yengeç Burcu:

Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla olmaya can atabilirsiniz ama işleriniz ve yapmanız gerekenler sizi zorlayabilir sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. İş hayatınızda bugün dile getirdiklerinize dikkat edin, aceleci ve sabırsız olmayın.

Salı günü Merkür Boğa burcuna geçiyor. Önünüzdeki dönem  arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artacak, sosyalleşme isteği duyacaksınız. İşten elde edilen gelirlerinizi arttırmak için plan ve fikirlerinizi uygulamanın zamanı gelmiş bulunuyor.

Cuma günü göz önünde bulunacağınız ortamlarda güzel şanslar yakalayacaksınız. Aile hayatınızda da keyfiniz fazlasıyla yerinde olabilir.

Cumartesi günü itibarıyla biraz geri plana çekilmek, olaylara dışarıdan bakmak isteyeceğiniz bir döneme girmiş bulunuyorsunuz. Bu dönem, değerli bir eşyanızı, paranızı kaybetme riskiniz olacağından dikkatli olmalı, sırlarınızı herkesle paylaşmamalı ve iş alanlarınızda projelerinizi ve düşüncelerinizi kendinize saklmalısınız.

Aslan Burcu:

İletişime yönelik işlerinizi ve yapacaklarınızı daha kolay halledecek, sizden ilgi bekleyen insanları şaşırtacaksınız sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Düşüncelerinizi ifade ederken kimse umrunuzda olmayabilir, sabırsız adımlardan kaçının.

Salı günü Merkür Boğa burcuna geçiyor. İki hafta boyunca kariyer ve iş hayatınızda önemli iş görüşmeleri ve anlaşmaları gündeme gelebilir. Kendinizi kararlı ve oturaklı ifade edeceğinizden iş yaptığınız veya yapacağınız kişilerle iyi anlaşacaksınız.

Cuma günü fikirlerinizde çoşkulu bir iyimserlik devrede olabilir. Gezeceğiniz ve göreceğiniz yerlerde eğlenceli ve çok keyifli olabilirsiniz.

Cumartesi günü itibarıyla, sosyal çevre ilişkilerinizin güçleneceği ve daha çok geleceğe yönelik işlerinizine kanalize olacağınız bir döneme giriş yapıyor olacaksınız. Organizasyonlar, grup aktiviteleri, işten elde edilecek gelirleriniz için uğraşılarınız artabilir. Geleceğinizi yönlendirecek insanlarla tanışmanız mümkün.

Başak Burcu:

Bu Pazartesi, eğlence, keyif için para harcamalarınızı arttırabilirsiniz sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Bazı ödemeler sizi sıksa bile pire için yorgan yakmayın, banka işlemlerinizi hallederken ya da parasal konularda bazı agresiflikler yaşanabilir.

Salı günü Merkür Boğa burcuna geçiyor. Fikir ve düşüncelerinizi daha geniş bir açıdan uygulamanın ve kendinizi daha fazla geliştirmenin ve ilerlemenin vakti gelmiş bulunuyor. Seyahat, eğitim, hukuk, medya, ticaret alanlarınızda görüşmeleriniz ve konuşmalarınız artabilir.

Cuma günü parasal konularda abartılı davranmamaya çalışın. Keyfiniz yüksek olacağından harcamalarınız artabilir.

Cumartesi günü itibarıyla kariyer hayatınız hızlanıyor, yaptığınız işlerin görünmesini isteyecek, kendinizi toplumsal konularda daha çok göstereceksiniz. Göz önünde olmak, toplum içine karışmak ve yerinde duramamak gibi etkiler altındasınız. Enerjinizi bu olumlu dönem için yükseltin sevgili başaklar…

Terazi Burcu:

Evinizde kendinizi rahat ve huzurlu hissedeceksiniz. Özel hayatınızda paylaşımlarınıza bu haftabaşında dikkat edin sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. İçinizde biriktirdiklerinizi karşı tarafa aktarırken dikkatli olmaya çalışın. Bir anda olaylar alevlenebilir.

Salı günü Merkür Boğa burcuna geçiyor. 2 hafta boyunca ortaklaşa para giderleriniz konusunda çözümlerinizi ön plana çıkarabilir, kendi düşüncelerinize göre bir plan uygulayabilirsiniz. Maddi konularda kafanız iyi çalışacak, ilginç  olaylar, gizemli konular ilginizi çekebilir.

Cuma günü özel hayatınızda sevdiğiniz insanla değişik ve farklı fırsatlar yakalayacaksınız. İlişkinizde kendinizi çok mutlu hissedebilirsiniz.

Cumartesi gününden sonra hayata bakış açınız genişliyor sevgili Teraziler. Seyahat, eğitim, ticaret veya medya fırsatlarınızın artacağı bir döneme giriş yapacaksınız. Bu konular hızlanabilir. İstediğiniz bir kurs, seyahat, seminer hayata farklı gözlerle bakmanıza neden olabilir. Değişik ve farklı kültürler ilginizi çekecek.

Akrep Burcu:

Bu haftabaşı kısa vadeli planlarınızı uygulamaya koyarken bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Aslında her şeyi kendiniz halletmek istiyorsunuz ve bu konuda haklısınız. İş yaptığınız insanlarla konuşmalarınızda dikkatli olun.

Salı günü Merkür Boğa burcuna geçiyor. Bu tarih  itibarıyla özel hayatınızla ilgili konularda kafanız çözüme ve anlaşmaya yönelik çalışacak. Sevdiğinizle iletişiminiz artıyor. Ortaklı işleri olanlar önemli konuşma ve görüşmelerini bu dönemde yapabilirler.

Cuma günü hayatınızda alacağınız keyif yüksek olacağından yemeye ve içmeye kendinizi kaptırabilirsiniz. Yolculuklarda veya tatilde çok abartmamaya çalışın.

Cumartesi günü itibarıyla, bir yandan da parasal konular giderek daha da hızlanmaya başlayacak. Cinselliğe veya özel hayatınıza olan düşkünlüğünüz artabilir. Gizemli konularla, daha fazla ilgilenebilirsiniz. Hayatınızı değiştirecek bir tecrübeli bir insanın deneyimlerinden faydalanabilirsiniz sevgili akrepler.

Yay Burcu:

Bu hafta risk içeren işlerinizde, parasal konularda istediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Sosyal çevrenizle bir aradayken onlardan alacağınız gazla hareket etmeyin. Aşkta söylemlerinize ve sıkılganlıklarınıza dikkat edin.

Salı günü Merkür Boğa burcuna geçiyor. Kafanız iş ve hizmet hayatınızı ilgilendirecek konu ve olaylarla dolu olmaya başlıyor. İş görüşmeleri, anlaşmalar, iş yeri iletişiminizde artışlar görülecek. Ayrıca bu dönem sağlığınızı gözden geçirebilir, kontrollerinizi yaptırabilirsiniz.

Cuma günü aşık olduğunuz kişiyle ve size keyif veren yerlerde daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki insanlarla yapacağınız planlar sizi mutlu edebilir.

Özel hayatınız bu Cumartesi  itibarıyla daha da önem kazanmaya başlayacak. Karşı tarafı, eşinizi, ortağınızı veya sevgilinizi dinlemek, onun rahatına, istek ve beklentilerine kulak vermek ön plana çıkacak. Partner isteğiniz, ilişkilere odaklanmanız, taşınmayı düşünmeniz bu süreçte çok normal olabilir.


Oğlak Burcu:

Haftanız hızlı ve işlerinizle dolu olarak başlayabilir sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Bu aralar aile hayatınızda yaşadıklarınızdan kaynaklı olarak kendinizi tamamen işlerinize vermek isteyebilirsiniz. Aile hayatınızda ifadelerinize bugün ekstradan dikkat edin.

Salı günü Merkür Boğa burcuna geçiyor. Bugün itibarıyla aşk hayatınızda hareketlenmeler başlıyor. Bu konularda görüşme ve anlaşmalarınız artarken, yaratıcılık ve sanatla uğraşanlar için projelerini ortaya koyabilecekleri harika bir dönem geliyor.

Cuma günü  dış ortamlarda, yolculuklarda uzun zamandır hissetmek istediğiniz mutluluğu ve keyfi deneyimleyebilirsiniz. Yine ailenizden güzel haberler alabilirsiniz.

Cumartesi günü itibarıyla, işinizi çok seveceğiniz ve daha çok kimliğinizi hem iş hem de sağlık alanlarınızda ortaya koyacağınız bir döneme giriş yapacaksınız. Çalışmak ve kendinizi yararlı hissetmek kimliğinizin bir parçası olabilir. Evcil hayvan sahiplenebilir, evinizde besliyorsanız, onların ihtiyaçlarına önem verebilirsiniz.

Kova Burcu: 

Bugün yapmanız gereken işleri göz ardı edebilir, sakin ve huzurlu yerlerde bulunmak isteyebilirsiniz sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Düşüncelerinizde sinirli, gergin etkilerle dolusunuz ve olumsuzluklar karşısında hemen patlayabilirsiniz.

Salı günü Merkür Boğa burcuna geçiyor. Ev ve aile hayatınızda çözüme kavuşturmak istediğiniz konular ön plana çıkmaya başlayacak. Ev değiştirme, kiralama veya satın alma işlemleriniz olabilir. Ailenizle konuşmalarınız artacak. Alışkanlıklarınıza çekidüzen verebilirsiniz.

Cuma günü yolculuklarda, gezilerde kendinizi mutlu ve huzurlu hissedebilirsiniz. Yeni yerlerde bulunmak size çok iyi gelecek. Alacağınız haberler yüzünüzü güldürebilir.

Cumartesi günü itibarıyla artık oldukça eğlenceli ve keyifli bir sürece giriyor olacaksınız. Yaratıcılığınızı geliştirecek konulara eğiliminiz artabilir. Aşk hayatınız alevleniyor sevgili kovalar. Bu konularda birden fazla seçeneğiniz olabilir. Evli kovalar aile hayatlarına katılacak bir çocuk haberiyle bu dönem içinde karşı karşıya kalabilirler.

Balık Burcu:

Sosyal hayatınızdaki oluşan olaylara daha fazla önem verebilirsiniz. Parasal işlerinizde düşüncelerinizi daha mantıklı ve sakin ifade etmeye çalışın. Sıkılganlıklarınızı kontrol etmelisiniz. Hemen sonuca ulaşamayabilirsiniz.

Salı günü Merkür Boğa burcuna geçiyor. İki hafta boyunca yakın çevre, kardeşler, akrabalar, komşularınızla olan görüşme ve konuşmalarınız artabilir. Yine satış, pazarlama, reklam, bilgisayar alanlarında işi olanlar sağlam ve kararlı iletişimleriyle bu alanlarda istedikleri başarıyı yakalayabilirler.

Cuma günü fırsatlarınızın yüksek olduğu bir gün. Maddi konularda kendinizi huzurlu ve şanslı hissedebilir, paranızı çevrenizle ve sevdiklerinizle harcamaktan çekinmeyebilirsiniz. Abartmayın.

Cumartesi günü itibarıyla ailenizle ilişkileriniz önem kazanmaya başlayacak, Onlarla olan konular ve bağlantılarınız ve ev hayatınız hayatınızın merkezine yerleşebilir. Daha fazla vaktinizi bu alanlara harcayacaksınız. Ev, alım, satım işlerinizin üzerine eğilebilirsiniz.