Kanal D ekranlarının kadınlar tarafından en çok seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta puan durumu adeta şok etkisi yaptı. Bu hafta yapılacak haftanın finalinde Gelinim Mutfakta birinci kim oldu? sorusu biz kadınlar tarafından merak konusu oldu. Milyonlar tarafından izlenen ve bu haftanın finali yapılan 21 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu şok etti! Gelinim Mutfakta birinci kim oldu? haber detayımızda yerini aldı.

 Seda Sayan’ın sunuculuğunu üstlendiği Gelinim Mutfakta yarışmacı ilgi çekmeye devam ediyor. 21 Mayıs Gelinim Mutfakta programında birinci kim oldu? Haftanın birincisi kaç puan aldı? Gelinim Mutfakta yarışmasından kim elendi? 

 Gündüz kuşağının en çok izlenen yarışması Gelinim Mutfakta da final heyecanı yaşandı. Hafta içi her gün ekrana gelen yarışmada Cuma günleri elenen yarışmacılar belirleniyor. Fatih Ürek’in ardından sunucu koltuğuna oturan Seda Sayan, renkli kişiliği ve çarpıcı yorumları ile programa olan ilginin artmasını sağladı. Çeyrek altın ödülü için yarışan gelin adayları kayınvalidelerden en yüksek puanı almak için mücadele ediyor. Gelinim Mutfakta formatı diğer yemek yarışmalarından tamamen farklı şekilde ilerliyor. Kayınvalideler, tadımını yaptıkları yemeklerin kim tarafından hazırlandığını bilmiyor. Bu yüzden de hakkaniyetli bir şekilde yemeklere puan verme imkanı yakalıyor.

 En güzel lezzete sahip yemekler yüksek puanlar alıyor. Yemeklerin lezzetleri kadar sunumlarına da özen gösteriliyor. Kayınvalideler ve gelinleri arasındaki ilişkide masaya yatırılıyor. Gelin kaynana çekişmesinin en eğlenceli hali izleyicilere sunuluyor. Seda Sayan’ın da soruları ile körüklediği çekişmelerde bazen gergin anlar yaşanabiliyor. Gelinlerin yemekleri ile hafta boyunca topladıkları puanlar yarışmadaki kaderlerini belirliyor. En düşük puana sahip gelin ve kayınvalide yarışmaya veda ediyor. En yüksek puanı toplayan yarışmacılar ise hem altın ödülünü kazanıyor hem de bir hafta daha yarışma hakkı elde ediyor. 21 Mayıs Gelinim Mutfakta haftanın finalinde de gerginlikler yaşandı.

Seda Sayan’ın ortamı yumuşatmak adına gösterdiği çaba bile yeterli olmadı. Aynur ve Yağnur’un gizli saklı konuştuğunu gören Esra onları işbirliği ile suçladı. Esra’nın tavrı karşısında sinirlenen Aynur, yemeklerine güvendiğinin altını çizdi. Nagehan Hanım’ın geliniyle ilgili söylediği sözler kayınvalideler arasında tartışıldı. Seda, kayınvalidesini tehdit ederek oğluna açıklama yaparsın dedi.