Aylık burç yorumları Ekim ayı tüm burçları güzellikler bir o kadar da dinamik günler bekliyor. Ekim Ayı  burç yorumları sizi nelerin beklediğini açık açık söylüyor. Özellikle Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak gibi önde gelen bu burçlar hızla gelişen olaylar karşısında sakin kalmakta güçlük çekebilirler. Kova, Boğa, Aslan, Akrep gibi sabit burçlarda güven ve ilgi duygularını ön plana çıkacak. Uzun süredir sahip çıktıkları değerlere ya yeni bir yön verecek, ya da kendilerini başka bir yolu takip ederken bulacaklar. Ne olursa olsun, her yeni olayda bir güzellik bulmak hepinize iyi gelecek.

 Burç yorumlarımız ile bilinç altımızı yöneterek veya bilinç altımız ile burcumuzu yönettiğimiz burç yorumlarımız bize hayatın güzellikleri ve kötülüklerinden bahsediyor olabilir. Hayatımıza yön veren burçlarımız, yükselen burçlarımız ve karşımızda ki insanların burçları aslında bize birçok şey anlatabiliyor. Kendimizi ve özellikle karşı tarafa olan ilgilerimizi tanımlayan burçlarla özelliklerimizi bulabiliyoruz.

 Bulduğumuz özelliklerle ise bazen insanlara şans verirken, bazende hayatımızdan insan çıkarabiliyoruz. Doğa ve pozitif enerji yasası bunları gerektiriyor. Yeni ay bize ne der, yıldızlar şans vermek için bizimi bekliyor diye düşündüğümüz zamanlarda okuduğumuz burç yorumları bize güneşin, ayın, yıldızların enerjisini getiriyor. Peki biz bu enerjilere ne kadar yakınız veya bu enerjiler ile hayatımızı ne kadar şekillendirebiliyoruz işte hepsi burcunuza ait olan yorumlarda.

BOĞA BURCU 2019

Yaz ayını oldukça sakin ve aktivitesiz geçirdin fakat bu ay artık toparlanıyorsun. Hayatının birden bire yön alması ve farklı kararlar vermen seni biraz şok edebilir. Aynı ay içerisinde farklı farklı konularda büyük veya küçük sorumluluklar alacak gibisin. Ancak bu durum seni yormak, üzmek yerine keyiflendirecek. Seni yoran, her istediklerini yaptığın kişilerin bu ay artık dertlerini çözdüklerini ve seni eskisi kadar yormadıklarını fark edeceksin. Eğer kendine çok zaman ayırmadığını düşünüyorsan ki yeterince açık vakit ayırmadın, bu ay küçük seyahatler düzenleyebilir, arkadaşlarınla veya tek başına turlara katılabilirsin. Ytırım yapmayı planlıyorsun ve bi an önce başlaman gerekebilir. Uzun zamandır arkadaşın olan kişilerin evlilik haberleri seni heyecanlandıracak. Onların özel günlerinde onlarla yan yana olup onlara iyi gelebilirsin. Bu ay seni yoran o konulardan uzaklaşacaksın.Biraz duygusal davranabilirsin. Fakat unutmamalısın ki herşeye cesaretin var bunu değerlendirmelisin.

KOÇ BURCU 2019

Hayatı sürekli planlara dayalı olarak yaşıyorsun. Biraz kendini serbest bırak güzel veya kötü yönlerini başkaları keşfetsin. Senin için bahsettiğimiz gibi bir dönem başlıyor. Sonbahar havasına girmekte olan iklimdeyiz. Ekim ayının durgun, oldukça bilinçli ve sakinliğinin aksine, var olan sorumluluklarının üzerine yenileri eklenecek. Dünyamız siyaset ve ekonomi alanlarında yoğun sorunlar yaşarken, kişisel hayatlarımızın iyilikler üzerine olmasına, arahat bir nefes almaya ve koruma altında olmasına ihtiyaç duyabiliriz. Soğukkanlı kalmak ve olayları fazla deşelememek sana iyi gelecektir.  Duygularını bastırmak için sana iyi gelen aktiviteleri yapabilirsin böylece unutursun. Heyecanlı, iş bilir, bilmiş ve kendinden emin hallerin bazen insan ilişkilerinde iyi olmayabilir.İnsanlara ve olaylara karşı tepkilerinin yoğunluğu değişebilir. İnsanları anlamaya ve onları dinlemeye yöneleceksin. İnsanlarla olan muhabbetini devam ettirmen ve onlarla sürekli olarak iletişim halinde olman karşı tarafları rahatlatacaktır ve senin saoğukkanlı hallerini hissetmeyeceklerdir. Bu ay eskiden aldığın o yegane kararlarını değiştireceksin ve aşka güvenini artıracaksın.

İKİZLER BURCU 2019

Bir süredir aklını karıştırmakta olan olayların, aşk hayatını etkilediğini fark etmelisin. Dışarıdan bakıldığında her şey iyi gözüküyor biliyorum ama bunun böyle olmadığını çok iyi biliyorsun. Sencede düzelmenin vakti gelmedi mi? Yaşadığın döngünün ilişkini düzene koymak için iyi bir zaman olduğunu bilmelisin.Pişmanlık duyduğun konularla kendini cidden yoruyorsun. Seni oldukça çok heyecanlandıracak yeni  olaylarla karşı karşıya kalabilirsin. Eğer ilişkin yoksa aşk kapıları sana oldukça fazla açık. Sevgi üzerine çok fazla şey söylenmiş olabilir. Ama sen ortada ciddi bir emek yoksa o sevgiye inanmayan insanlardansın fakat işler sana olumlu görünüyor. İşlerin için katıldığın toplantında sana bakan biriyle karşılaşabilir, ileriye dönük bir arkadaşlığın temelini orada atabilirsin. Ekim ayı sana bir şans veriyor olacak. Bu ay artık yeni başlangıçlar yapacaksın, aşa olan güvenini ise tekrar kazanacaksın.

BAŞAK BURCU 2019

Olgunlaşma döneminde olduğunun farkındasın bu dönemin meyvelerini almana artık az kaldı. Zaman su gibi akıp giderken eskiye baktığında hedeflerine yaklaşmış olduğunun göreceksin. Ağustos ayı senin ayındı. Ekim ayı da yine güzellikler getirecek sana. Fakat artık kendini biraz kontrol etmenin vakti geldi. Hızlı kararların, ani çıkışların, hızla fikir değiştirmen  sana sorun olarak geri dönüyor. Bu olanlar seni gereksiz araştırmalar içinde bırakıyor. Bunları aklından çıkarmanın en güzel yolu ise kesinlikle kendini işe vermek olacak.  Tavsiyem her zaman için mutlaka kendine bir iş bul. Zekâna haksızlık etme ve onu kullanmayı, insanlara sunmayı unutma. Artık senin vaktini kısıtlayan her konuda büyük dönüşümler yaşayacaksın. Bu ay şanslı olduğua inanacaksın ve daha rahat olacaksın.

YENGEÇ BURCU 2019

Bu ay net olma yönünde ilerliyeceksin. Yarım bıraktığın bir çok konuyu bu ay tamamlayacaksın. Artık çift ilişkilerde seni zorlayan hemcinslerinle iyi diyaloglarkurarak başlayabilirsin. Bu zamana kadar seslenmediğin olsun deyip kendi içinde geçiştirdiğin ama seni mahveden konularda sessizliği bozacaksın. Hayatın senin beslediğin sevgin ve güzel oluşunla iyi hale geliyor. Kaprisli ve yorucu kişilerin sana iyi gelmediklerini ve sıkıldığını dile getireceksin. Kalbinin yorgunluğunu bu ay hafifleteceksin. Otoriter kişilere karşı tavrını değiştirmeye başlayacaksın. Pozitif insanlarla bir arada olmak sana iyi geliyor, dertli ve tasalı insanları çekmek istemiyorsan nazikçe onlarla konuşmayı kesebilirsin. Geçtiğimiz aylarda burcunda yaşanan tutulma seni bir takım gerçeklerle yüz yüze getirdi. Her ne kadar dayanamasan da ayakta kalmayı başardın. Seni destekleyen insanların çok olduğu kadar yoluna taş koymaya çalışanlar da olacak.Onlara karşı dikkat etmen gerektğini bilmelisin.Bu ay kendini daha iyi  ifade edeceksin.Cazibeni kullanarak aşk elde edeceksin.

ASLAN BURCU 2019

Kariyerinde hiç beklemediğin güzellikler oluyor. Aşk ve talih açısından bugüne kadar aradığını bulamıyordun fakat artık kapılar açıldı.Yaşanan bazı kötü olayları artık görmemezlikten gelmen ve hayatına kaldığın yerden devam etmen gerekiyor. Değişen yoğun duygu durumunu iyi değerlendirmende fayda var. Ekim ayının gezegen seyri seni destekleyecek.Her ne kadar keyfin yerinde olsada sevdiklerinin yaşadığı sorunlara kederlenebilirsin.  Sevgiline karşı davranışların onların seçimleri yüzünden değişebilir.Seni aşağı çekeni ve seni yavaşlatan insanları gözünü kırpmadan hayatından çıkarabilirsin çünkü pişman olmayacaksın. İyi kazançlar elde etmeye başlayacaksın. Ekim ayı ayrılıktır derler fakat sevgilinle arandaki kuvvet bunu aşacak.Bu ay oldukça çok güç gösterisi yapacaksın ve gerçekten kıskançlığın doruklarında olacaksın.

TERAZİ BURCU 2019

Rahat ve sevimli oluşun artık geri geliyor. Zirvede kalmak için verdiğin mücadeleyi asla unutmayacaksın. İlgi çekici olmak ve insanların seni beğenmesi hoşuna gidecek, eh sen de bu durumu oldukça çok seviyorsun. Seni meşgul eden herşey bu ay fazlasıyla hayatına dâhil oluyor. Yeniden âşık olmak, işini plana oturtmak, terazi burcuna imkânsızı kazandırabilir. Kıskanç kişilerle uğraşmak seni o kadar bunaltıyorki onlarla muhattabı keseceksin. Dikkatini kişisel hedeflere bilemek için karşına daha iyi rakipler alabilirsin. Hayatına yeni bir yön belirlemek için sakinlin kalman önemli rol oynayacak.Gönül meselelerinde, isyan etmene hiç mi hiç gerek yok.Bu ay hayatını garantileme yolunca ilerleyeceksin, aşkı ise oluruna bırakacaksın. Zaten oluruna bıraktığın hayatın daha iyi gittiğini sende biliyorsun.Hedeflerini ve aileni herşeyden öncelikli tutmalısın.

AKREP BURCU 2019

Saklamayı ve para biriktirmeyi seviyorsun. Geçmişinin kıymetini, değerini biliyorsun. Sinema, uçak, otobüs, konser bileti, notlar, fotoğraflar, hediyeler ihtiyacın olmadığını gayet iyi bildiğin halde sevdiğin kişilerden gelen her şeyi bir köşeye saklıyorsun. Ekim ayı adeta yaşamına bir koleksiyon edasıyla geliyor. Detaycı ve planlayıcı olan yanını, çalışkan ve hatır sayan yanını yansıtmaktan geri kalmıyorsun. Hedeflerine ve hayallerinin peşine gitmek için cesaret  bulman gerek. Sevdiğin şeylerin peşinden giderken hep zarara uğradın. Bu ay geri hareket  ederek yeni iişkiler yaşayabilirsin. Geçmiş sayfalar, anılar, eski ilişkiler, seni sürekli hatıraya boğabilir.Yanlış ilişkileri ve yanlış kişileri tercih edebilirsin fakat unutma her hata yaşamına bir renk katar. Bu ay mücadele temen gereken konular olabilir.Mücadelen ne olursa olsun hakkaniyetli olmayı unutma.

YAY BURCU 2019

Yargı ve tepkilerden uzak durduğun sürece insanların sana yaklaşımlarının değiştiğini ve artık sana çokta fazla yüklenmediklerini fark edeceksin. Ailene karşı biraz daha hassas davranırken, ev düzeni konusunda detaycı davranacaksın. İnsanlar sana karşı olan sınırlarını bilmiyorsa, ani bir kararla net bir şekilde kendi sınırını kendin çizeceksin ve onları ummadıkları anca o boşluğa iteceksin. Bu zamana kadar insanlara gösterdiğin tolerans artık yerini daha sert duygulara bırakacak. Hayata  karşı olan yönünü ve bakış açını değiştirmek, yaşadıklarının ağırlığını biraz olsun üzerinden atmanı sağlayacak. Kendin için ne kadar kaygı içinde olsan da isyankâr tavrından ödün vermeye hiç niyetin yok ama bu durumun önüne artık geçmelisin. Hayatından birazda olsa memnun olman, ilişkilerini yoluna oyman inanki sana iyi gelecek.  Bu ay aşkta hissettiklerini dile geireceksin aynı zamanda içe dönük biri olacaksın.

BALIK BURCU 2019

Senin için yeterince sorunlu ve hareketli bir Ağustos ayını geride bıraktın. Ekim ayında bu durumun tam tersi söz konusu. Aklına gelen tüm olumsuzlukları ve müthiş düşüncelerini bir kenara bırak. Bu ayınsana vereceği şanslar bambaşka. Yaşadıklarını oturup düşünme fırsatı bile bulamayabilirsin. Senin için yoğun bir Ekim söz konusu. Ekim ayı yaşadığın  müthiş karışıklığı düzene oturtmaya bomba gibi geliyor. Aşk hayatından tutunda iş hayatına, hatta aile iletişimine kadar pek çok sorununuzu düzenlerken, çok büyük değişimlerle karşı karşıya kalacaksın.Olaganüstü bir aşk ise seni bekliyor. Hoşlandığın bu kişinin her şeyini en ince detayına kadar öğrenmek isteyeceksin. Fakat bir konuda yanlışlık yapıyorsun. bu detaycı huyun yüzünden yeni aşkını heran sonlandırabilirsin. Yavaş yavaş tanımakta ve sevmekte fayda var. Bu ay aşk hayatın oldukça yoğun geçecek. 

OĞLAK BURCU 2019

İnadın ve aşka olan bağın o kadar görünür ve net haldeki insanların sana tahmmül edememesi ve tutarlı tavırlarını kıskanmaları normal. Oldukça tutkulu ve bir olduğu kişiyi yarı yolda bırakmamaya özen gösteren birisin.İnsanlar bazen senin bu hayattan tam olarak ne istediğini anlayamayabilir, ancak senin için bu durum hiçte söz konusu değil. Çünkü sen her zaman hedeflerine odaklı, ne istediğini bilen birisisin ve o çizginin dışına çıkmıyorsun. Geçtiğimiz aylarda olan ailevi sıkıntılar hem kalbini hem de aklını yormuştu. Şimdi ise her şeyi arkanda bırakma ve hedeflerine doğru hızla ilerleme zamanı. Bu ay önünü çok daha iyi görebilmen adına hayat sana yeni yollar verecek. Oldukça zeki birisin. Her zaman kimin ne demeye çalıştığını hızlı bir şekilde anlıyorsun ve hislerini açığa vuramayan insanlara teselli oluyorsun. Ancak senin yorgunlukların, dertlerin ve sorunlarından birilerine bahsetmeye korkar gibi halin var. Anlaşılan sır olarak kalmamasından korkuyorsun. Fikrin seni yanıltmasın. Dertlerini bazı kişilere anlatmamak senin için daha iyi olacak. Bu ay duygu yoğunluğun çok fazla bu yüzden biraz beyninle haraket etmekte fayda var.

KOVA BURCU 2019

Çalışma saatlerini ve maddi kaynaklarını arttırabileceğin bir aya giriyorsun. Bu ay çok yoracak olsa da fırsatları iyi değerlendirirsen, sonunda sen kazançlı çıkacaksın emin ol. Uzun ilişkilerden yorulan duygularını, sonbaharın dökülen yaprakları gibi dökmenin vakti artık.  Bu da demek oluyor ki herkes biraz Ekim ayının etkilerinden nasibini alacak, yüzleşmelere ve insanlarla yaşayacağın çatışmalara hazırlıklı ol derim. Bu ay yeni işler arayabilirsin veya kendi işini kurmayı düşünebilirsin. Ailendeki kişilerin kontrolsüz ve saçma hareketleri, dedikoducu ve lafçı akrabalara laf verebilir. Her acının insana kattığı bir değer vardır. Sen de acılarını, hayatının merkezine katarak ilerleyeceksin. Günlük hayatın sıradanlığında kendini yok olmuş gibi hissedebilirsin ama iyi olmaya gayret göster. Bu ay yeni insanlarla bir araya gelip tanışacaksın. Kendini iyi ifade etmekten çekinmemelisin.