Alanında uzman olan Rezzan Kiraz ve Nuray Sayarı'nın 2 Nisan günlük burç yorumları sizi en iyi ifade edebilecek, duygularınızı açıklayacak 2 Nisan günlük burç yorumları sizler için hazırladık.  Bu gün yengeç burcu için üzücü, koç burcu için mükemmel görünüyor,aslan burcu ise aşk hayatında mükemmel ilerliyor. Genel anlamda burçlardan söz edecek olursak iş hayatınız için kararlar almanız ve bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor. Kimileriniz aşk yaşarken , duygusal davranırken kimileriniz umursamaz davranıyor bu karmaşıklığın içinden çıkmanız sizi biraz zorlayabilir. Ayrıca bugün burçlar para birikimi yapma konusunda da kararlı görünüyor.  Bu durumda ;
Koç burcunu bugün neler bekliyor , Oğlak burcu şanslı gününde mi ? Yengeç burcu nelere üzülecek , İkizler burcunu hangi ikilemler bekliyor .  İşte deyatlar ;

YAY BURCU 

Evli olan yay burçları sorunları geride bırakıyor ve rahat bir düzlüğe çıkıyor. Bekar olanları ise yeni bir ilişki kurma eşiğindeler. Kalıcı bir ilişki istemeniz doğal olarak sizi seçiçi yapmış. yeni iş projeleri üzerinde yoğunlaşacaksınız . İzne çıkan bir arkadaşınızın görevleri size kalabilir. Tam bir yatırım dönemi içindesiniz . Biriktirdiğiniz paraları harcamanız gerekebilir. Bunun yerine başka bir kaynaktan para bulmak sizin için iyi olabilir. Duygularınızı belli etmekte güçlük çekeceğiniz bir günün içerisindesiniz bu sizi ve sevdiklerinizi üzebilir.

YENGEÇ BURCU

Sosyal olmak istediğiniz ve sosyal ortamlara girmek istediğiniz bugün , partnerinizin desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde duyarlı olacağınız gözlerinirken , konuşmalardan fazlasıyla etkilenebilirsiniz. Meslek hayatınızda başarınızın göz önünde olacağı bir gün. Fazla çalışmak motivasyonunuzu artırsada sağlığınıza zararı olabilir. Detaylı çalışmalarınızın para karşılığını alacağınız bir gündesiniz , yatırım projelerinizi hayata geçirmek için uygun fırsatlar söz konusu. Önemli kararlar vermekten kaçınmalı , karar vermek ve düşünmek için akşamı beklemelisiniz.

TERAZİ BURCU

Birlikte olduğunuz kişiyi kendinizden aşağı görmeniz çok yanlış.Daha önceki ilişkilerden ders çıkarmış olmanız gerekiyor. Oysa sevginin önemini siz iyi bilmeliydiniz. Uzun süredir çok çalışıyorsunuz fakat işi tek başınıza yapmak yerine birilerinden yardım isteyebilirsiniz.Temkinli harcamalarınız sayesinde parasal açıdan kafanız rahat. Bu harcamalarınız sayesinde geleceğe yönelik sorununuz yok. Ama daha iyi yatırımlar yapmak yararınıza olabilir mesela bir altın almak gibi. Çıkmayı düşündüğünüz tatil için valizinizi toplayın, önemli eşyalarınızı unutabilirsiniz.

OĞLAK BURCU 

Bu sefer sizi şansın beklediğine inanıyorsunuz. Yaşadığınız ilişkiyi gereksiz yere geçiştirdiğiniz için hafif pişmanlık duyacaksınız. Yakında bazı görüşmeler , rahatsızlıklarınıza çözümler getirebilir. ilginiz olmayan sürtüşmeleri en az asıl kişiler kadar sorun ediyorsunuz. Ahenkli çalışma hayalleriniz kolay kolay gerçekleşmiyor. Alışkanlıklarınız ara sıra tatsızlıklar yaşatabiliyor.  Bazen parayla tüm ilişkilerinizi kopartıyor gibisiniz. Bugünlerde alacağınız bazı para haberleri , tartışamalarıda getirebilir. Geleceğe asla ertelememeniz gereken problemlerinizin bugünden üstüne gitmelisiniz.

KOVA BURCU

Size bağlanmaya her an hazır birinin cesarete ihtiyacı var. Ona bu güveni siz vereceksiniz. Kimi yerde düşüncelerinizle çelişen flörtçü yanınıza daha fazla gizlememelisiniz.Dönemsel sorunlar birçok kişi gibi sizinde elinizi kolunuza bağlamış görünüyor.Umutsuzluğa kapalı mizacınız bazı küçük  çıkışları zorlamaya devam ettirecek. Sağlıklı ilişkiler , sağlıklı iş ortamına yetemiyor.Parayla ilişkiniz biraz karmaşık. Daha düşünceli harcamalarla işleri yoluna koyabilirsiniz. Gönlünüzün boşluğu bütün hayati ilişkilerinizde etkisini gösteriyor. Sabretmekte fayda var. Çevrenizdekilere karşı daha hassas davranmanız gereken bir dönemdesiniz.

KOÇ BURCU

Herşeyin mükemmel gitmesi zaman zaman sizi korkutuyor. Oysa uzun bir süre bu mükemmellik devam edecek gibi görünüyor. Bu duyguyu en çok beyniyle yaşayan birisiniz. Ardı arkası kesilmeyen hesaplarınız var. Maddi çözümlerin gerçekleşme ihtimali biraz güç,bunun dışında bir çok gelişmeden en çok siz memnun olacaksınız.Geleceğe umutla bakışınızın önünde engel yok. Bir takım çabalarınızdaki aşırılıklar size artı tasarruf sağlayabilir. Bir kaç kişiyi ana sorumluluklar gördüğünüz şeyler geçiçi , Yakında kısmende olsa rahatlayabilirsiniz.Bir ilişkinizde sergilediğiniz duyarsızlık, unutulmanıza sebep olabilir.

İKİZLER BURCU

Kendi kendinize sorup cevapladığınız sorulardan doğru cevaplar almanız pek mümkün olmayacak. Sevgilinizdeki son değişiklerle ilgili meraklarınızı açığa çıkartmalısınız. Karşılığını pek görmediğiniz iş yoğunluğunuzun genel yorgunluğunuz ve moralsizliğinizi belirleyiciliği çok fazla  . Bu günlerde alacağınız para haberi sizi yeni düşüncelere sokabilir. Günü geçen ödemelerle ilgili, yakında sonuç alacağınız görüşmeler olacak. Sizi etkilediği konularda yararlı olduğunu düşünen bazı kişiler kararlarınızı erteliyor , zorlandığınız kararlarda bazı etkilerden kurtulmanız kararınızı hızlandıracak.

BOĞA BURCU

Aşk hayatınızda tartışmalar istemiyorsunuz , netlik ,  dinginlik içindesiniz. Ama partnerinizin bu tarzı benimsediği ya da razı olduğu konusunda sorgular barındırıyorsunuz. Daha küçük  ama hayata uygun projeler daha fazla şans içerebilir. İş hayatınızdaki belirsizlikler sizi haliyle para biriktirmeye yöneltiyor. Bu parayı iyi korumalı, yine dönemsel şeyler için tüketmemelisiniz. Karmaşık bir konuda belirsiz kişiler sizin kararınızı önemseyecekler bu nedenle tavrınız önemli.

BAŞAK BURCU

Bugün aşk ilişkilerinizde ortaya çıkan gelişmeler daha iyi gözlemlemenize fırsat sunacak, ilişkinizin değerini daha iyi anlayacaksınız. Ay , iş birlikleri konusunda daha dikkatli olmanızı öneriyor.İş kararlarınızda sizi değişik fikirler ve düşünceler bekliyor. Değişik çevrelere girmek veya öneri almak sizin için iyi görünüyor. Maddi konularda tutarsız davranacagınız bir gün ,paranızı tutmakla harcamak arasında gidip geliyor olabilirsiniz. İleriyi düşünerek hareket etmek iyi bir seçim olabilir. Bugün son derece yoğun geçerken dikkatli olursanız,bir çok probleminizede çözüm bulabilirsiniz.

BALIK BURCU

Aşk hayatınızda sorunlar yaşayabilirsiniz, sevdginiz insanla yaşayacağınız tüm sorunlar hayatınızı olumsuz etkileyecektir. Ruhsal olarak karamsar ve bazı konularda isteksizsiniz özellikle bugün bazı planlarınızın gecikmesi veya gerçekleşmemesi canınızı sıkabilir.Duygusal girişimlerde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.İş konusunda ; memnuniyetsizlik yaşayabilirsiniz. Çalışanlardan dengesiz tavırlar görebilirsiniz , küçük şeyleri kafaya takıp sorun yapabilirsiniz. Dikkatinizi dağıtacak şeylerden kaçnmalısınız. Maddi konularda bazı sıkıntılara düşecek bir gündesiniz. Harcamayı dikkatli yapmayı tercih edeceksiniz. Düşüncelerinizden ve kararlarınızın doğruluğundan emin olmayabilirsiniz , dikkat dağınıklığı yaşayabilirsiniz.

ASLAN BURCU

Aşk hayatınızda bugün de herşey yoluna girecek. Sevdiğinizle güzel zamanlar geçireceksiniz. Onun bu ilgilerinden dolayı şımaracaksınız. Onu mutlu etmek için elinizden geleni yapıyorsunuz , karşılığınıda alıyorsunuz. Aklınızı işle ilgili projelerden uzak tutamıyorsunuz , bu enerjiyi işleri yerine koymakta kullansanız belki daha çok verim alacaksınız.Boş hayallerin peşinden yeterince koşmuşsunuz.Maddi olarak harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz. İş birlikleri konusunda temkinli olun. İhmal ettiğiniz bir kağıt işi dallanıp budaklanıyor. Çıkmayı istediğiniz bir seyahatten vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

AKREP BURCU

Partnerinizin bir çok adım attıgı , ama sizin bunları görmediğiniz şeklindeki görüşlerde haklılık payı olabilir , yeniden sıcak ilişkiler için ilk adımı sizin atmanız bekleniyor olabilir. Haftanın ilk günü çıkacağınız iş yolculuğu mesleki anlamda ufkunuzu genişletecek . İş arkadaşınızla kurdugunuz sıcak ilişkiler sizi yeni bir ortaklığa hazırlıyor . Maddi olarak ; bugunlerde bir yere toplu para göndermeniz gerekebilir , bu biraz yatırım içerikli gibi gözüküyor , paranın idaresindeki yetenekleriniz size para sorunu yaşatmıyor. Bugunlerde çok önemli bir konuda hassas , kolay unutmayan kişilere karşı titiz olmanızda fayda var.