19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı olma münasebetiyle resmi tatil günlerinden biridir. Bu nedenle kamu kuruluşları çalışmamaktadır. Bir çok kişinin hem iş gereği hem alışveriş için kullandıkları firmalardan olan 19 Mayıs'ta kargo açık mı? 19 Mayıs'ta PTT açık mı sorusu geliyor. Özellikle iş yerlerinin yakından ilgilendiği 19 Mayıs'ta Bankalar açık mı?  sorusu da gündemde. Bizde sizler için 19 Mayıs'ta kargo, PTT açık mı? 19 Mayıs'ta Bankalar açık mı?  sorularına cevap aradık.

PTT ÇALIŞMA SAATLERİ

PTT hafta içi ve cumartesi günleri 08.30 - 17.30 arası hizmet vermektedir. Pazar günleri ve resmi tatillerde ise kapalıdır.

PTT çalışma saatleri ile ilgili güncel bilgi için en yakın PTT sorgulama linki üzerinden bilgi alabilirsiniz. Koronavirüs salgını nedeniyle bazı bölgelerde çalışma saatlerinde değişiklik olabiliyor.

PTT 19 MAYIS'TA ÇALIŞIYOR MU?

Resmi tatillerde PTT hizmet vermemektedir.

19 MAYIS'TA KARGOLAR AÇIK MI? 
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı resmi tatil olarak geçiyor. Kargoların çalışma durumu kargo şirketlerinin çalışma şekillerine göre değişiklik gösterebiliyor. Kargo şirketleri ile iletişim kurularak 19 Mayıs çalışma durumları ile ilgili detayları öğrenebilirsiniz.

YARIN BANKALAR AÇIK MI? 
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin resmî bayramıdır. Bu nedenle de resmi tatildir. Bankalar bu nedenle resmi tatillerde çalışmıyor.