Tamı tamına 177 cam tüp ele geçirildi. Kütahya’ da Asayiş Şube Müdürlüğünce düzenlenen operasyonda, yarış atlarında doping olarak kullanılan 177 cam tüp ele geçirildi. Ele geçirilen 177 cam tüp kimyasal madde polis ekiplerinde.

 Bu seferde Kütahya’ da asayiş Şube Müdürlüğünce düzenlenen operasyonda, 177 cam tüp kimyasal madde ele geçirildi. Düzenlenen operasyon ile ilgili edinen bilgilere göre, bir ihbarı gözden geçirirken Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Cedit Mahallesi’ ndeki bir ev ve iş yerinde hemen operasyon düzenlemeye karar verip operasyon yapıldı. Alınan ihbar da söz konusu olan adreslerde yapılan aramada, yarış atlarına doping olarak verilen ve kullanılması doğru bulunmadığı yasak olduğu belirtilen 177 cam tüp kimyasal madde polis ekipleri tarafından ele geçirildi. Evinde 177 cam tüp kimyasal madde ele geçirilen şüpheli ev sahibi Harun A. , Polis ekipleri tarafından göz altına alınarak Kütahya İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

 Polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda ele geçirilen kimyasal maddelerin insanlarda botoks uygulaması ve aynı zaman kök hücre yenilenmesinde de kullanıldığı öğrenildi. Düzenlenen bu operasyonda polis ekiplerinin aklında soru işareti bıraktı. Evinde 177 cam tüp kimyasal bulunan Harun A. ‘ nın olay ile ilgili soruşturması devam ediyor.