Her hafta farklı ürünler ve cazibeli fiyatları ile müşterilerine sunan Bim Aktüel Ürünler Kataloğu yayınlandı. 17-18 ve 21 Mayıs  Bim Aktüel Ürünler Kataloğu bu hafta bir çok ürünü ayağınıza getiriyor. Katalogda elektronik ürünlerden yazıcıya, Termos'dan Tencereye onlarca ürünü ekonomik fiyatlara bulmanız mümkün, Sizler için hazırladığımız   17-18-21 Mayıs Bim Aktüel Ürünler Kataloğu haber detayımızda sizlerle buluşturuyoruz.

Ekonomik alışveriş yapmak isteyenlerin aklındaki ilk adreslerden olan BİM market her hafta düzenlediği kampanyalarla sık sık konuşuluyor. Dev market zinciri Bim aktüel ürünler katalogları ile kampanyalı satışını yapacağı ürünleri tüketicilere önceden bildiriyor. Yayınlanan bu kampanya katalogları ise büyük bir kitle tarafından büyük ilgi ile takip ediliyor. İşte bu hafta bim yine büyük bir kampanyaya imza atmaya hazırlanıyor.

Bu hafta bim aktüel ile başlayacak kampanyaya ait tüm detaylar nihayet ortaya çıktı! Tam kapanma yasaklarının biteceği 17 Mayıs bim aktüel ile büyük bir kampanyanın başlayacağı tarih olacak aynı zamanda. Yasaklar nedeniyle satışı yapılamayan pek çok ürün artık BİM aktüel ile raflardaki yerini alacak. Müşterileri tarafından büyük ilgi gören yeni bim kataloğunda ise bu hafta yine yok yok! Peki 17 Mayıs 2021 bim aktüel ile indirimler neler? işte bu sorunun yanıtını sizler için araştırdık.

17 Mart BİM Aktüel Ürünler Kataloğu

18 Mart BİM Aktüel Ürünler Kataloğu