Seda Sayan'ın sunduğu ve en çok izlenen yarışma proğramı Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta 705. bölümde puan durumu hayranları tarafından en çok merak edilen konular arasında yerini aldı. Bugün yarışmaya veda edecek isim kim olacağı merak konusu oldu! 14 Mayıs Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu  haber detayımızda

Kanal D'nin en çok izlenen Seda Sayan'ın sunduğu yarışma proğramı Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Kadınların merakla beklediği ve yakından takip ettiği Gelinim Mutfakta 5 altın bileziği kim kazandı? Haftanın finalinde gelinler şambali tatlısı yaparak finale doğru kazanmaya var güçleri ile mücadele ettiler? Haftanın finalinde 14 Mayıs Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? 5 Altın bileziği kim kazandı? 

Türkiye’nin sevilen siması Seda Sayan, sunduğu programla sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Gelinim Mutfakta programının sunucusu olan Seda Sayan, izleyenlerine lezzetli tariflerle dolu bir program sunuyor. Gelinlerin yarıştığı programda, yorum yapan ve puan veren kaynanalar izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşatıyor. Kanal D’nin sevilen yapımı Gelinim Mutfakta programında 11 Mayıs 2021 günü kim birinci oldu? 704. bölüm çeyrek altını kim kazandı? İşte tüm ayrıntılar…

Seda Sayan’ı sevenleriyle buluşturan Gelinim Mutfakta programı, bayram süresinde de ekranlara gelmeye devam ediyor. Dört gelinin kıran kırana mücadelesine ev sahipliği yapan program, yarışmacıların yemek yapma becerisini ölçüyor. Gelinlerin mutfakta kaynanaların ise jüri koltuğunda oturduğu programda günün birincisi çeyrek altının sahibi oluyor. Seda Sayan’ın sunumuyla renklendirdiği program, kaynanaların isimsiz tabakları tadarak puan vermesiyle heyecanlandırıyor. Gelinim Mutfakta hafta içi her gün saat 13.00’da sevenleriyle buluşuyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 13 Mayıs Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta bayramın birinci gününde, 704.bölümü ile sevenlerini yalnız bırakmadı. Seda Sayan’ın sunumuyla ekranlara gelen program, yarışmacıların kolları sıvayıp mutfağa girmesiyle başladı. Tarifi eksiksiz yapmaya çalışan gelinler, el lezzetlerini de yemeğe eklemeye ihmal etmedi. Gelinler yemek yaparken, kaynanalar ise gelinlerini çekiştirmeye devam ederek seyircilere keyifli anlar yaşattı.

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta yarışmasının eski yüzlerinden olan Yağnur, pazartesi günü yarışa tekrardan dahil oldu. Haftaya iddialı başlayan Yağnur, bugün de sevenlerini şaşırtmadı. 21 puanla günü birinci tamamlayan Yağnur, Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta bugünün çeyrek altın sahibi oldu.

Yağnur’u 15’er puanla Seda ve Esra takip ederken, Gönül’ün almış olduğu puan izleyiciyi oldukça şaşırttı. Kaynanaların hepsinden 1’er puan alan Gönül, -2 puanlık badem yakma cezasıyla yarışma tarihinde bir ilki yaşattı. Toplamda 4 puan alan Gönül, -2 ceza puanı düşüldükten sonra, sadece 2 puanda kaldı.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 14 Mayıs Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 705.bölümü ile bayramın ikinci gününde de sevenlerinin karşısına çıkacak. Hafta finalinin yapılacağı büyük günde gelinlerden biri yarışmaya veda edecek. Sevenlerinin merakla beklediği bu an, yüzleşme sonrası açıklanacak. Gelinim Mutfakta bugün birinci olan yarışmacısına hafta ödülü olan bilezikleri verecek. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, saat 13.15’te izleyenleriyle buluşacak