Tv8'de yayınlanan ve reyting rekorları kıran yarışma proğramı Survivor market oyununu kim kazandı? Ünlüler gönüllüler yarışmasında heyecanlı anlar yaşanıyor. Final bölümüne sayılı günler kala kırmızı ve mavi takım arasındaki rekabet arttı. Yarışmacılar sona doğru yaklaşırken aralarında gergin anlar yaşanmaya başladı.  Market ödülü için yapılan yarışmada gergin anlar yaşandı.

Ekranların sevilen yarışması Survivor 2021’de bu akşam market oyunu heyecanı yaşandı. Survivor’da takımların karıştırılması ile Mavi takım ve Kırmızı takım oluşturulmuştu. 

Ekranların en çok izlene yarışması Survivor 2021’de heyecan Mavi takım ve Kırmızı takım mücadelesi ile devam ediyor. Ünlüler Gönüllüler takımları karıştırılması ile oluşan iki takım arasında kıyasıya mücadele büyük merak içinde izlendi. Eski takım arkadaşlarının rakip olarak çekiştiği Survivor Türkiye’de SMS sıralaması ile yarışmaya veda eden isim Sergen oldu. 13 Mayıs Perşembe Survivor 92. bölümde Mavi takım ve Kırmızı takım, haftalık erzak için market oyununda karşılaştı. Parkurdaki kıran kırana mücadele sonrasında Anlat Bakalım oyununda keyifli anlar yaşanacak, kahkahalar havada uçuşacak. Takımlar, oyunlar öncesinde yeni hafta için kaptanlık seçimi yaptı. Peki, bu akşam Survivor’da market oyununu kim kazandı? Anlat Bakalım oyununu hangi takım kazanacak? Survivor yeni bölüme dair detaylar ve gelişmeler haberimizde.

19. HAFTANIN TAKIM KAPTANLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da yeni haftanın takım kaptanları için oylama yapıldı. Market oyunu öncesinde yapılan oylamada Kırmızı takım Aleyna Kalaycıoğlu, Mavi takımda Steven kaptan seçildi.

AVANTAJ OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2021'de market oyunu için oynanan avantaj oyununa Kırmızı takımdan Berkay ve Aleyna Kalaycıoğlu, Mavi takımdan Poyraz ve Merve çıktı. Müthiş mücadelede galip gelen Mavi takım, seçim avantajını elde etti.

SURVİVOR’DA MARKET OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2021'de market oyunu, önceki oyunlara göre yedide değil onda bitecek. Oyunda parkurda türlü engelleri aşan yarışmacılar, finalde dört top atışını başarılı bir şekilde yapması gerekiyor. Oyuna iyi başlayan Kırmızı takım, 3-0 öne geçti. Fakat bu skoru uzun süre koruyamadı. Poyraz ve Merve'nin aldığı sayılar ile farkı bire indi. Sonrasında ise karşılıklı alınan sayılar ile skor 5-5 oldu.

Market oyunu ikinci tur eşleşmeleri sonrasında parkurda Mavi takım rüzgarı esmeye başladı. Üç karşılaşmayı alan Mavi takım, skoru 8-5 yaptı.