ATV’nin fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz de heyecan ve gerilim artmaya devam ediyor. Merakla beklenen Sen Anlat Karadeniz 17. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kaleli ailesini bekleyen tehlike nedir? Nefes ve Tahir neden kavga ediyor? İşte detaylar…

Ekrana geldiği günden itibaren izlenme rekorları kıran Sen Anlat Karadeniz Çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Osman Sınav’ın yönetmenliğini üstlendiği dizi kadına şiddet konusunu temel alan senaryosuyla milyonların kalbini fethetmeyi başardı. Özellikle Karadenizlilerin nefes almadan seyrettiği dizi de gözyaşı ve kahkaha yüklü anlar yaşanıyor.

Heyecanla beklenen Sen Anlat Karadeniz 17. Bölüm fragmanı yayınlandı. Tahir ve Nefes aşkları için mücadeleye etmeye karar veriyor. Lakin, bu sefer karşılarına köy halkı ve Tahir’in ailesi çıkıyor. Öte yandan Vedat ve Eyşan, Kaleli ailesinin maddi yönden sıkıntıya düşmesi için her yolu deniyor. Tahir, Nefes’e olan aşkı ve ailesine duyduğu sadakat arasında sıkışıp kalıyor. Yiğit’in gerçekleri itiraf etmesiyle birlikte Mustafa’nın yaptıkları ortaya çıkmıştı.

Tahir baba evine silahla dayanmış ve ağabeyinden hesap sormuştu. Mustafa her şeyi kardeşinin canını kurtarmak için yaptığını itiraf etmişti. Tahir’den defalarca özür dilemesine rağmen gönlünü almayı başaramamıştı. Öte yandan Saniye Hanım oğulları arasındaki kavganın sorumlusu olarak Nefes’i suçluyordu. Nefes’e fiziksel saldırıda bulunan ve hakaret eden Saniye Hanım, Tahir’i çok zor durumda bırakmıştı.

Analık hakkını helal etmeyeceğini söyleyerek Tahir’in ikilemini büyütmüştü. Nefes artık karar vermesi gerektiğini biliyordu. Aşkını kalbine gömerek uzaklara gitmek için harekete geçti. Lakin, Vedat’ın Nazar ile oynadığı oyuna da göz yumamıyordu. Bu yüzden kimsenin beklemediği bir şey yapmaya karar verdi. Tahir hiç ummadığı anda en büyük darbeyi alacaktı.