Fox TV'nin en çok izlenen dizilerinden olan Savaşçı 38. Bölüm fragmanı yayınlandı. Cortes ile Kuzgun yine hainlik peşindeyken provokasyon  tüm hızlarıyla devam ediyor. Savaşçı 38. Bölüm fragmanı sürpriz gelişmelere gebe oluyor. Soluksuz izleyeceğiniz fragman yine nefeslere kesmeye yetecek.

Evlatlarının şehit haberini vererek, hayatının en zor görevini yerine getiren Kopuz Albay şimdi daha büyük bir sınavla karşı karşıyadır.  Kılıç Timi’nin öfkesi dinecek gibi değildir ve Albay, Serdar’ın beklenmeyen tepkisi karşısında soğukkanlılığını korumaya çalışır. Yüzbaşı Kağan, Yüzbaşı Haydar ve Astsubay Bayram’ın şehit oluşunu kabullenemeyen  Serdar geri dönülmez bir yola girmek üzeredir. Selver ve Yıldız onu durdurmaya çalışsa da  Serdar aklına koyduğunu yapacaktır.


Bu arada Kuzgun ve Cortes bir yandan şehit haberlerinin keyfini çıkarırken diğer yandan da provokasyon çalışmalarına hız verirler. Fakat işler sandıkları kadar kolay ilerlemez. Çünkü Albay Kopuz ve General’in yaptığı büyük plan çoktan devreye girmiştir. Hiç beklemedikleri bir hamleyle karşı karşıya kalan Kuzgun ve Cortes için şimdi sonun başlangıcıdır artık.

SAVAŞÇI 38. BÖLÜM FRAGMANI