Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin de heyecan artmaya devam ediyor. Merakla beklenen İstanbullu Gelin 43. Bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Faruk ve Osman barışacak mı? Süreyya neden ağlıyor? Fikret ve Esra ayrılacak mı? İşte detaylar…

 Ekranların yıldız dizilerinden İstanbullu Gelin de sular durulmak bilmiyor. Başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver’in yer aldığı dizi 2. Sezon bölümleriyle nefes kesmeyi başarıyor. Heyecanla beklenen İstanbullu Gelin 43. Bölüm fragmanı yayınlandı. En sevdiği kardeşi Osman’ın Süreyya’ya olan aşkını öğrenen Faruk şaşkınlığını üzerinden atamamıştır.

 Osman’ın gözünün içine bakarak yalan söylediğine inanan Faruk derdini kimseyle paylaşamaz. Lakin, Süreyya Faruk’taki durgunluğu fark eder ve sorunun ne olduğunu öğrenmek için sürekli baskı uygular. Osman ise ağabeyinden ve evden uzak durmaya çalışmaktadır. İki kardeş arasındaki gerilim hattını fark eden Esma Sultan duruma müdahale eder. Fakat, acı gerçeğin ortaya çıktığını öğrenir. Evlatları arasında kalan Esma, bir an önce Osman ve Burcu’nun evlenmesi gerektiğini savunur.

 İstanbullu Gelin yeni bölümünde ev içindeki kavganın şirkete taşındığını izleyeceğiz. Fikret’in jet projesi karşısında sert tepki gösteren Faruk, yönetim kurulunu toplar. Lakin, Murat ve Adem’in Fikret’e destek olması nedeniyle eli kolu bağlanmıştır. Osman’ın oyuna ihtiyaç duyan Faruk, gururundan onunla konuşamaz. Esma devreye girerek Osman’ın oy kullanmasını sağlar. Bütün çabalarına rağmen Boran Jet projesi onay almıştır.

 Öte yandan hayatında yeni bir sayfa açmaya hevesli olan Adem’in şüpheleri artmıştır. Annesiyle bütün bağlarını koparan Adem, içindeki intikam ateşinin sönmeye yüz tuttuğunun farkındadır. Lakin, Fikret’in baskılarıyla inadını korumaya devam eder. Esra’nın Bursa’dan temelli ayrıldığını bilmeyen Fikret, boşanmak için İpeğin kapısını çalar. Lakin, İpek’in Boran soyadına veda etmeye niyeti yoktur.