Doğal dokunuşlarla evlerinin havasını değiştirmek, insan doku iletişimini pozitif yaşam enerjisi ile birleştirmek isteyenlerin yeni mekanı Chakra, banyo, yatak odası, kadın-erkek giyim, bebek ve çocuk kıyafetleri, plaj ve spa kategorilerindeki tekstil ve araç gereçlere ek olarak kozmetik, mutfak ve aksesuar grubundaki ürünleri de sizlerin beğenisine sunuyor.

Kayseripark AVM içerisinde yapılan açılışa Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy ve çok sayıda davetli katıldı.

Chakra mağaza temsilcisi Deniz Can Öztoprak, “Kayseri’ye Chakra ismini getirmenin haklı gururu içerisindeyiz. Böylesine güzel ve anlamlı günde açılışımıza gelen tüm dostlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Açılışta konuşan Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, "Chakra" Kayseri’ye 40. Mağazasını açtı. Kayseri’ye böyle bir markanın getirilmesi hususunda işletme sahiplerine teşekkür etti.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan da, sektöründe öncü olan "Chakra"’ya bol kazançlar temennisinde bulundu.