Astroloji uzmanları tarafından günlük olarak yorumlanan burçlar hayatınızla ilgili önemli detayları öğrenmenize olanak tanır. Nuray Sayarı ve Rezzan Kiraz’ın 15 Eylük burç yorumlarını sizler için derledik! Venüs hangi burca geçecek? Dolunayın etkileri ne zaman sona erecek? İşte 14 Eylül günlük burç yorumu…

Günlük, aylık ve yıllık dönemler şeklinde yorumlanan burçlar hem hayatımızın seyri hem de insan ilişkilerimizin gelişimiyle ilgili bilgi edinmemizi sağlamaktadır. Toplamda 12 tane burç bulunmaktadır. Burçlar, ortak özelliklerine göre su, hava, toprak ve ateş gruplarına ayrılmaktadır. Aynı burç grubunda olan kişilerin birbirleriyle benzer özellikleri vardır. 12 burcun yanı sıra doğum saatine göre belirlenen yükselen burçta bulunmaktadır. Yükselen burç kişinin karakteristik özellikleriyle ilgili bilgi vermektedir. Rezzan Kiraz ve Nuray Sayarı tarafından yorumlanan 15 Eylül günlük burç yorumlarını inceleyerek sizler için derledik.

Başak burcunda gerçekleşen Dolunay’ın etkileri 15 Eylülde de devam edecek. Gün içerisinde farklı bir yoğunluğunuz olabilir. Özellikle Başak, Boğa ve Oğlak burçları için soru işaretlerinin doğacağı olaylar yaşanacak. İnsan ilişkilerinizde daha temkinli davranmanızı tavsiye ediyoruz. Yüzünüze karşı güler yüzle konuşan kişiler arkanızdan farklı konuşuyor olabilir. Bu nedenle düşüncelerinizi paylaşırken daha dikkatli ve temkinli olmalısınız. Balık burçları ise duyguların yoğun yaşanacağı bir gün olacak. Uzun süredir hem aklınızı hem kalbinizi meşgul eden kişiye karşı duygularınızı itiraf etme noktasına gelebilirsiniz. Lakin, Başak’ın etkisiyle mantığınızın sesini susturmakta zorluk yaşayacaksınız. Ani kararlar almadan önce beklemenizi tavsiye ediyoruz. Akrep ve Yengeç cephesindeyse ekonomik sorunlar gün ışığına çıkacak. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Aslan, Yay ve Koç içinse Eylül ayı zorlu geçmeye devam ediyor. Duygularınız ve mantığınız arasındaki çatışmadan kaynaklı dengeniz bozuldu. Lakin, bu süreç iç yolculuğu yapmanı için fırsat olabilir. Hayattaki hedef ve istekleriniz üzerine yoğunlaşmaya başlayacaksınız.