MHP’den ihraç edilmeden hemen önce istifa eden ve 16 temmuzda tekrar partisine geri dönen Baki Ersoy, aralıksız olarak çalışmalarını devam ettiriyor. Her daim vatandaşın yanında olan Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, esnaf ve sanayici ile yakın ilişkisinin yanı sıra, öğrenci, öğretmen, sağlıkçı demeden her alandan insan ile temas içerisinde.

Vatandaş ile iç içe

Özellikle vatandaş ile yakın temas içerisinde olan Ersoy, halkın isteklerini de geri çevirmiyor. Çözülmesi muhtemel problemlere anında çözüm arayışına giren Ersoy, vatandaşla birebir temas eden Kayseri vekilleri arasına ismini yazdırdı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin 18 eylülde Kayseri’de gerçekleştirdiği aday belli, karar net mitingi öncesi gecesini gündüzüne katan Ersoy, esnaf, sanatkar, sanayici demeden büyük mitinge hazırlandı. Yaklaşık 100 bin kişinin katıldığı mitingin baş mimarlarından olan Ersoy, günlük 2 saat uykuyla MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin şehirden memnun ayrılmasına katkı sağladı.

Ersoy’un 75 günlük çalışmaları 

Cumhur ittifakı Milletvekili Baki Ersoy, 2023 seçimleri öncesi saha çalışmalarını da artırdı. Vekil Ersoy’un 75 günlük çalışmalarını bizlerde Anadolu Haber’de derledik. Yaz ayı boyunca aralıksız çalışan Ersoy’un işte 75 güne sığdırabildiği çalışmaları:

41 düğün
22 konferans, panel, davet
25 makam ziyareti
1 TV programı
78 esnaf ve halka yönelik ziyaret
86 teşkilat faaliyeti, seçim çalışmaları ve miting programları
16 taziye ziyareti ve cenaze
25 resepsiyon, protokol ve tören
9 hasta ziyareti
12 spor faaliyeti
18 açılış töreni