Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan istanbul’da Yahya Kemal Beyatlı Kongre Merkezi’nde düzenlenen 2023 Gençlik Şurası’nda çok sert konuştu. Erdoğan gençler üzerinden istifa eden başkanlara mesajlar ileterek ABD hükümetini de ser dille eleştirdi. Geçlere ikinci bir dil ve Osmanlıca öğrenimi konusunda çağrı yaptı.

Erdoğan istifa eden başkanlara da ‘’ Biz yerine gençleri bırakmayı düşünmeyenler olmadık. Vakti saati geldiğinde bu görevi sizler devralacaksınız. Sizler kendinize bir takım haklar lütfedilmesini beklemiyorsunuz. Sizlerin tek istediği fırsat kapısının aralanmasıdır’’ diyerek gençledre seslendi.

2023 Gençlik Şurası’nda gençlere ‘’ Sevgili gençle, değerli kardeşlerim, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Fatih’in İstanbul’u fethettiği ruhla selamlıyorum. Yunus Emreler’in Mevlana’ların, Hacı Bektaşların, Şahin Beylerin, Sütçü İmamların, Nene Hatunların her biri cesaret abidesi olan nice kahramanların torunları olan gençlerimizi selamlıyorum’’ dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 223 Gençlik Şurası’nda konuştu. Yaptığı konuşmada Erdoğan:  ‘’ Bu vatan topraklarımızı kimsnin  bölmeye gücü yetmez ve yetmeyecektir. Bölmeye çalışanların üzerine hep beraber bizler de Gabar’da , Tendürek’te , Cudi’de , Bestler-Dereler’de , Kandil’de F-16 olur oraya doğru gideriz. Nerde nesıl bir çalkalanma var, nerede bize yönelik bir taciz varsa bir gece ansızın vurabiliriz. Acaba birileri izin verir mi? Artık yok geçti o işler. Bizimle stratejik ortak olanlar bizimle beraber hukukumuza saygı duydukları sürece bizde onlara saygı duyarı. Aksi takdirde kusura bakmasınlar’’ dedi.